• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benim belirtiler ama inşaALLAH akıbetin benim gibi olmaz tatlım :dua::dua:
Bu ay olmasa da Allah en iyisini bilendir canım. Olmuyor olmuyor diye kendimizi yırtıyoruz bazen ama demiyoruz ki Allah bizden daha iyi biliyor. Bazen bazı şeyleri kötü olarak görürüz ama aslında bizim için o an en hayırlısı o'dur.

Sende canını sıkma. Şimdi değil de 3 ay sonra olur. Hayırlısı olsun inşaAllah.

Bu ay olmasa da Allah en iyisini bilendir canım. Olmuyor olmuyor diye kendimizi yırtıyoruz bazen ama demiyoruz ki Allah bizden daha iyi biliyor. Bazen bazı şeyleri kötü olarak görürüz ama aslında bizim için o an en hayırlısı o'dur.

Sende canını sıkma. Şimdi değil de 3 ay sonra olur. Hayırlısı olsun inşaAllah.

3 ay mı? ALLAH söyletti bak. :KK19:

hanımlar peki sizce gebeliğe hazırlanırken kilo vermek için diyet yapılması uygun mudur?

4 gündür iştahım çok açıldı, canım herşeyi çekiyor. Günde sadece 2 kez yiyen biri olarak garibime gitti bu durum. 1 haftadır çok gazım var ayıptır söylemesi, gaz maskesi alacağım eşime artık, ölmesin herif :KK70: çok halsızım, yorgunum, 1 haftadır hiç dışarı çıkmadım. Ara ara rahmimde batmalar oldu, şimdi sanki çekiyorlar rahmimi. Ayrıca tam şeyimin içine sancı giriyor bıçak gibi, karnım şiş şiş oturuyorum. Birde çok sinirliyim kaç gündür.

kız belirti var sende bayagı

birde şöyle birşey daha var tabii ben hamile kaldığımda sigarayı bırakmıştım bebeğimizi kaybedince stresten tekrar başladım bırakmam lazım napçaz o_O

hanımlar peki sizce gebeliğe hazırlanırken kilo vermek için diyet yapılması uygun mudur?
Neden uygun olmasın canım. Hatta daha sağlıklı ve güzel olur ne yediğine dikkat ettiğin için. Hatta gebe kalman bile kolaylaşabilir belki önüne geleni yemez de dikkat edersen.

Neden uygun olmasın canım. Hatta daha sağlıklı ve güzel olur ne yediğine dikkat ettiğin için. Hatta gebe kalman bile kolaylaşabilir belki önüne geleni yemez de dikkat edersen.

benim bir ıvı diyetim vardı 15 günlük onu yapıyordum ben iyi geliyor kilo vermeye diye ama ağır bir detoks yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım

kız belirti var sende bayagı
BAT'tan önce de 'yerleşme' döneminde 4 gün boyunca rahim ve yumurtalık bölgemde geçmek bilmeyen bir ağrı vardı. Kabızlıkta vardı. O geçti, 2 gün süren alt bel kısmı ağrısı yaşadım, kuruk sokumuma kadar agrıyordu. En son baldırlarıma geçti ve bitti ağrılar. Çok ağır grip oldum, bunlar gribin belirtileri diye düşündüm çünkü eşimde de vardı.

Şimdi birde göğüs uçlarım nasıl sızlıyor dokununca. Normalde âdetten önce sadece şişerlerdi, ağrırlardı ama uçlarına birşey olmazdı. Dolgunlaştılar bugün ama akıntım değişti anlamadım. 1 hafta bembeyaz bir akıntım vardı ama şimdi su gibi akıcı, damlıyor. Hamile olunca krem gibi beyaz akıntı olurmuş diyorlar ama su gibisini hiç duymadım.

birde şöyle birşey daha var tabii ben hamile kaldığımda sigarayı bırakmıştım bebeğimizi kaybedince stresten tekrar başladım bırakmam lazım napçaz o_O
Bırakacaksın canım başka çaresi yok. Hem sana hem de bebeğe zarar. Ben dedemi sigaradan kaybettim, sende ölmek istemiyorsan bırakacaksın. Yapıştırabileceğin bantlar var koluna, sigara bırakma kurumları var, başvur.

benim bir ıvı diyetim vardı 15 günlük onu yapıyordum ben iyi geliyor kilo vermeye diye ama ağır bir detoks yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
Valla hiç diyet yapmadığım için birşey diyemiyorum canım ama 15 günlük bir diyet gebe kalmana engel olamaz. Daha ağır bir diyet engeller mi bilmiyorum ama neden engellesin ki. Yumurtlamanı etkileyen birşey değildir herhalde...

Bırakacaksın canım başka çaresi yok. Hem sana hem de bebeğe zarar. Ben dedemi sigaradan kaybettim, sende ölmek istemiyorsan bırakacaksın. Yapıştırabileceğin bantlar var koluna, sigara bırakma kurumları var, başvur.

ne güzel hamileyken bırakmıştım ama stres beni mahvetti gerçekten slim falan içiyorum ama o da aynı b.k bişey farketmiyor bırakabiliyorum ama şuan psikolojim buna el vermiyor nedense... eşim de içmiyor sigara ben tek tabanca evde takılıyorum :KK12:

Back