- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Benim bat 20 subat
Hoşgeldin canin
Gunaydinlarrrr herkese ☘☘☘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bat 20 subat
günaydın canım; )Günaydın anneee adaylariiii
amin insaAllahGünaydınnnn inşallah böyle haberler alacağımız bir gün olur
Hamilelik belirtisi olabilir canım öyleyse bırak gelsinler sinirin bozulmasın mutlu olGünaydınnnn kızlar ben bu sabaha gaz ağrılarıyla uyandım ve çok sinir bozucu
Hamilelik belirtisi olabilir canım öyleyse bırak gelsinler sinirin bozulmasın mutlu ol
Harikasın kuzum ellerine sağlık. Uğurlu gelsin hepimize inşallahGünaydın benim canım arkadaşlarım tatlışlarım nasılsınız canlarıııımmmm
Bat ları ilk sayfaya yazdım bakın hepiniz. Kimi unuttum kimi yalnış yazdım söleyin düzelteyim.
Günaydın benim canım arkadaşlarım tatlışlarım nasılsınız canlarıııımmmm
Bat ları ilk sayfaya yazdım bakın hepiniz. Kimi unuttum kimi yalnış yazdım söleyin düzelteyim.
ben anlış tarih yazmışım takvimde 13 şubat yaıyo yani bugün test falan yapmadım sanki adet olucakmışım gibi biraz sancım oluyo bugün bakalım görücezCanim sen ne yaptin test falan
HoşgeldinnMerhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim
13 şubattKıZlar batları yazın listeyi yarın sabah yapacam inşaALLAH. Kocamın yanında yapamıyorum çıkmam lazım şimdi. Yarın görüşürüz tatlış arkadaşlarım. İyi geceler bol ümitli rüyalar
Yataktan çıkmak istemiyorum akşama kadar bu sayfada takılmak hamilelik yazıları okumak istiyorum kesinlikle devreler yandı bende gözümü açar açmaz ilk işim bu sayfaya girmek
Günaydın benim canım arkadaşlarım tatlışlarım nasılsınız canlarıııımmmm
Canım test yaptırdın mı? tekrarÇok sağol bebeğim güzel dileklerin için Allah herkese nasip etsin
İyi çok şükür canım tek eksiklerimiz İnşallah onlarda en kısa zamanda gelirde tamamlanırız sen nasılsın bakayımGünaydın benim canım arkadaşlarım tatlışlarım nasılsınız canlarıııımmmm
İyi çok şükür canım tek eksiklerimiz İnşallah onlarda en kısa zamanda gelirde tamamlanırız sen nasılsın bakayım