• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim

Hoşgeldin cnm

hadi bakalım kim bilir bebis geliyordur.aman onlar gelisinde agrilağrıları çekmeye raziyiz;)ama doktorun dediği gibi yumurta olussmussa brbis gelmesi kacinilmaz

hadi bakalım kim bilir bebis geliyordur.aman onlar gelisinde agrilağrıları çekmeye raziyiz:KK66:ama doktorun dediği gibi yumurta olussmussa brbis gelmesi kacinilmaz

Ayyy inşallah canım her türlü ağrı itinayla çekilir :)))
Tek sıkıntı belirsizlik.. hiç test de yapmadım korkumdan. Eşime de hamilelik belirtileri olabilir falan diye aşılamak istemiyorum ümitlenmemesi için ama içim içimi yiyor yeminle :|

Ayyy inşallah canım her türlü ağrı itinayla çekilir :)))
Tek sıkıntı belirsizlik.. hiç test de yapmadım korkumdan. Eşime de hamilelik belirtileri olabilir falan diye aşılamak istemiyorum ümitlenmemesi için ama içim içimi yiyor yeminle :|[/QUOTsakina söyleme canım aslında onlar da olmadıkça bizden daha çok üzülüyorlar.benimde bu ay ikinci denemem bakalım nasıl bi sonuç olucak .rabbim herkse nasip etsin insaAllah

Back