• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi çok şükür canım tek eksiklerimiz :emir_bebek: İnşallah onlarda en kısa zamanda gelirde tamamlanırız sen nasılsın bakayım

Çok fenayım şekerim. Her yerim ağrıyor belim kasığı kopacak gibi. Sanki adet olacakmışım da bi türlü gelmiyormuş gibi. Sabahtan beri 6-7defa iç çamaşırıma baktım gelen giden varmı diye. Yok

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim

Tatlım baya yoğundum dünden beri. Cevap yazamadım sana. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Ben senin geçtiğin yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ben de 6-7ay korundum daha sonra hamilelik için çalışmalara başladım. Benim de adet günü ağrılarım başlardı hiç şaşmazdı midem bulanmaz sadece kasık ve bel ağrılarım olurdu gögüslerim de az şişerdi. Ama 6-7aydan sonra bu belirtiler yumurtlaöa gününden başladı. Her ay ümitlenip her ay regl oldum. İlk denememizde kesin hamileyim dedim kan testi bile yaptırdım ama 0.5 çıktı. Yani korunmadan birlikte olmak reglini baya etkiliyor tatlım. Bunlara dikkat et. Modunu düşürmek istemezdim ama çokda umutlanma benim gibi üzülürsün sonra. Sadece reglini bekle bizimle paylaşabilirsin hislerini ama evde kimseye söleme reglin gecikince test yap vr mutlu haberini al inşaALLAH

kızlar benim adet düzenim bu şekilde

32
28
27
24
32
35
32

son aylarda olan tablo bu. bugun adetimin 29, günündeyim. ne kadar zor bir durum.

Back