- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
İnşallahhİyi çok şükür canım tek eksiklerimiz İnşallah onlarda en kısa zamanda gelirde tamamlanırız sen nasılsın bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhİyi çok şükür canım tek eksiklerimiz İnşallah onlarda en kısa zamanda gelirde tamamlanırız sen nasılsın bakayım
İyi çok şükür canım tek eksiklerimiz İnşallah onlarda en kısa zamanda gelirde tamamlanırız sen nasılsın bakayım
Son 2 dayannson günler hiç geçmiyor hiç
Hoşgeldinn
ayyy bende o sekildeyimYataktan çıkmak istemiyorum akşama kadar bu sayfada takılmak hamilelik yazıları okumak istiyorum kesinlikle devreler yandı bende gözümü açar açmaz ilk işim bu sayfaya girmek
Son 2 dayann
geç olsunda güç olmasınnevet canım bide 2-3 gün uzayadabilir ya ondan korkuyorum
geç olsunda güç olmasınn
yok olmadım henüzsen oldun mu adet durum ne
inde bat bugün dimiÇok fenayım şekerim. Her yerim ağrıyor belim kasığı kopacak gibi. Sanki adet olacakmışım da bi türlü gelmiyormuş gibi. Sabahtan beri 6-7defa iç çamaşırıma baktım gelen giden varmı diye. Yok
Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim
yok olmadım henüz
sen
inde bat bugün dimi
Bat bugün. Kahverengi akıntım başladı. Kızlar bu ay da ümitler suya
herşeyin hayırlısıBat bugün. Kahverengi akıntım başladı. Kızlar bu ay da ümitler suya
aranızda en büyük benim galiba kızlar yaş 30