- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
Evet benimmmmmC chatlak_anne 32 yazıyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimmmmmC chatlak_anne 32 yazıyor ama
kızlar benim adet düzenim bu şekilde
32
28
27
24
32
35
32
son aylarda olan tablo bu. bugun adetimin 29, günündeyim. ne kadar zor bir durum.
Benim hep düzenli. Geçikip sevindirmiyor bile beni
Tatlım baya yoğundum dünden beri. Cevap yazamadım sana. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Ben senin geçtiğin yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ben de 6-7ay korundum daha sonra hamilelik için çalışmalara başladım. Benim de adet günü ağrılarım başlardı hiç şaşmazdı midem bulanmaz sadece kasık ve bel ağrılarım olurdu gögüslerim de az şişerdi. Ama 6-7aydan sonra bu belirtiler yumurtlaöa gününden başladı. Her ay ümitlenip her ay regl oldum. İlk denememizde kesin hamileyim dedim kan testi bile yaptırdım ama 0.5 çıktı. Yani korunmadan birlikte olmak reglini baya etkiliyor tatlım. Bunlara dikkat et. Modunu düşürmek istemezdim ama çokda umutlanma benim gibi üzülürsün sonra. Sadece reglini bekle bizimle paylaşabilirsin hislerini ama evde kimseye söleme reglin gecikince test yap vr mutlu haberini al inşaALLAH
bence de gelecekse gününde gelmesi daha hayırlı yoksa gereksiz testler düşünceler kafayı yoruyor insancanım boylesi daha zor
Azıcık sakinleş ya hamileysen düşün çocuk tutunsun içerde sakinnn olllkızlar yarın benim 30, günüm heyecanlandım
Azıcık sakinleş ya hamileysen düşün çocuk tutunsun içerde sakinnn olll
heycan güzeldir ama sen hep bu kadar geç mi oluyodunbu sefer nıye bu kdr heyecan yaptım anlamadım
N asıl bir etkisi oldugunu düşünüyosunCanım peki şey sorucam ben hiç Doğum kontrol hapı kullanmadım bunun bi etkisi olur mu hamilelik açısından? Judy_K
N asıl bir etkisi oldugunu düşünüyosun
Canım peki şey sorucam ben hiç Doğum kontrol hapı kullanmadım bunun bi etkisi olur mu hamilelik açısından? Judy_K
Kullananların bir süre geç gebe kaldıkları söylenr ama tam tersi olan durumlarda var benim bi tanıdığım hemen hamile kalmıştı meselaMesela Doğum kontrol hapı kullananların kullanmayanlara nazaran hamileliklerin daha geç olma gibi bi ihtimali olabilir mi? Sonuç olarak bu hap yumurtalıklara etki eden ve durduran bi etkiye sahip. Mesela ben hiç kullanmadım ve hamilelik şansım kullanana nazaran biraz daha yüksek olabilir mi diye düşünüyorum
Ben de hiç kullanmadım canım. Bilmiyorum ki
Kullananların bir süre geç gebe kaldıkları söylenr ama tam tersi olan durumlarda var benim bi tanıdığım hemen hamile kalmıştı mesela
Canım peki şey sorucam ben hiç Doğum kontrol hapı kullanmadım bunun bi etkisi olur mu hamilelik açısından? Judy_K
heycan güzeldir ama sen hep bu kadar geç mi oluyodun
yada bu kadar heycnlıysan neden test yapmaktan kaçıyosun
Benim hep günü gününe oldugu için test yapmaktan kaçıyorum
Bide beni düşün en son bat benimmişson günler hiç geçmiyor hiç
Bide beni düşün en son bat benimmiş