• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım baya yoğundum dünden beri. Cevap yazamadım sana. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Ben senin geçtiğin yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ben de 6-7ay korundum daha sonra hamilelik için çalışmalara başladım. Benim de adet günü ağrılarım başlardı hiç şaşmazdı midem bulanmaz sadece kasık ve bel ağrılarım olurdu gögüslerim de az şişerdi. Ama 6-7aydan sonra bu belirtiler yumurtlaöa gününden başladı. Her ay ümitlenip her ay regl oldum. İlk denememizde kesin hamileyim dedim kan testi bile yaptırdım ama 0.5 çıktı. Yani korunmadan birlikte olmak reglini baya etkiliyor tatlım. Bunlara dikkat et. Modunu düşürmek istemezdim ama çokda umutlanma benim gibi üzülürsün sonra. Sadece reglini bekle bizimle paylaşabilirsin hislerini ama evde kimseye söleme reglin gecikince test yap vr mutlu haberini al inşaALLAH

Evet canım haklısın ben her iki ihtimale de kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum. Hayal kırıklığına uğramak da yıpratır insanı.. yok canım modumu düşürmekten değil teşekkür ederim söylediğin için de sonuçta her türlü ihtimal var amaç bu duyguları beraber yaşamak.. bakalım Allah sana da bana da buradaki bütün kadınlara da tez zamanda Bebek nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh bekleyip görelim

N asıl bir etkisi oldugunu düşünüyosun

Mesela Doğum kontrol hapı kullananların kullanmayanlara nazaran hamileliklerin daha geç olma gibi bi ihtimali olabilir mi? Sonuç olarak bu hap yumurtalıklara etki eden ve durduran bi etkiye sahip. Mesela ben hiç kullanmadım ve hamilelik şansım kullanana nazaran biraz daha yüksek olabilir mi diye düşünüyorum :dua:

Mesela Doğum kontrol hapı kullananların kullanmayanlara nazaran hamileliklerin daha geç olma gibi bi ihtimali olabilir mi? Sonuç olarak bu hap yumurtalıklara etki eden ve durduran bi etkiye sahip. Mesela ben hiç kullanmadım ve hamilelik şansım kullanana nazaran biraz daha yüksek olabilir mi diye düşünüyorum :dua:
Kullananların bir süre geç gebe kaldıkları söylenr ama tam tersi olan durumlarda var benim bi tanıdığım hemen hamile kalmıştı mesela

Kullananların bir süre geç gebe kaldıkları söylenr ama tam tersi olan durumlarda var benim bi tanıdığım hemen hamile kalmıştı mesela

Vay anasını ne değişik bi sistem bu :) ben en iyisi hiçbir ihtimali düşünmeden akışına bırakayım herşeyi :D şimdiye kadar düşündüğüm şeylerden 1 sezonluk dizi senaryosu çıkardı vallahi :D

heycan güzeldir ama sen hep bu kadar geç mi oluyodun
yada bu kadar heycnlıysan neden test yapmaktan kaçıyosun
Benim hep günü gününe oldugu için test yapmaktan kaçıyorum

daha onceden test yaptım hep negatif cıktı ya o beni cok etkilemişti ondan bitanem

Back