• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KıZlar batları yazın listeyi yarın sabah yapacam inşaALLAH. Kocamın yanında yapamıyorum çıkmam lazım şimdi. Yarın görüşürüz tatlış arkadaşlarım. İyi geceler bol ümitli rüyalar :uykucu::KK68:
canım beni her ihtimale karşı 20 şubata yaz. iyi geceler

KıZlar batları yazın listeyi yarın sabah yapacam inşaALLAH. Kocamın yanında yapamıyorum çıkmam lazım şimdi. Yarın görüşürüz tatlış arkadaşlarım. İyi geceler bol ümitli rüyalar :uykucu::KK68:
Beni 27 şubata yaz canım bari ortalama olsun değişirse söylerim iyi geceler :KK25:

ayyy ne güzel oldu aynen hepimiz bu yolda yoldaş olduk:KK66: insaAllah birbirimize hamilelik haberlerini veririz.olmazsa da devam devam devammm:KK66:

İnşallahhhhhhhhh canım keşke bu zamana kadar kilo konusunu takıp da ertelemeseydim diye düşünüyorum şimdi. Korktum hep ya çok kilo alırsam diye ama artık önemi yok onu düşünmüyorum

İnşallahhhhhhhhh canım keşke bu zamana kadar kilo konusunu takıp da ertelemeseydim diye düşünüyorum şimdi. Korktum hep ya çok kilo alırsam diye ama artık önemi yok onu düşünmüyorum
amannnn ne kilosu ve alirsakta alalım doğumdan sonra veririz. ben 3 aylık evliyim ikinci denememiz. :KK66:

hadi bakalım rabbim sağlıklı bebeisler nasip etsin bize.cok hycanliyim .ama sende belirti var bende hiç yok .acaba sen yarın test yapsanda sevinsekmi

Ah canım vallahi hiç belli olmaz ne olacağı belirtili olan da var belirtisiz olan da :) aklımdan geçiyor ama yine de korkuyorum ya negatif çıkarsa diye

Ah canım vallahi hiç belli olmaz ne olacağı belirtili olan da var belirtisiz olan da :) aklımdan geçiyor ama yine de korkuyorum ya negatif çıkarsa diye
negatif çıksa bile senin adetine daha var.hatta okudum buradaki kızlardan adeti geçip hala negatif çıkann ama meğerse hamile oluyorlar.cok değişik bu işler ya

negatif çıksa bile senin adetine daha var.hatta okudum buradaki kızlardan adeti geçip hala negatif çıkann ama meğerse hamile oluyorlar.cok değişik bu işler ya

Evet canım işte bazen testler bile gerçek sonucu vermiyor Yinede adeti beklemek en mantıklısı şu durumda

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim

Vücut kendini hazırlıyor bende korunmayı bıraktığımda aynı şeyleri yaşamıştım endişelenmeyin lütfen.. herşey güzel olur umarım :)

Back