Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım beni her ihtimale karşı 20 şubata yaz. iyi geceler

Beni 27 şubata yaz canım bari ortalama olsun değişirse söylerim iyi geceler

ayyy ne güzel oldu aynen hepimiz bu yolda yoldaş olduk insaAllah birbirimize hamilelik haberlerini veririz.olmazsa da devam devam devammm

İnşallahhhhhhhhh canım keşke bu zamana kadar kilo konusunu takıp da ertelemeseydim diye düşünüyorum şimdi. Korktum hep ya çok kilo alırsam diye ama artık önemi yok onu düşünmüyorum

İnşallahhhhhhhhh canım keşke bu zamana kadar kilo konusunu takıp da ertelemeseydim diye düşünüyorum şimdi. Korktum hep ya çok kilo alırsam diye ama artık önemi yok onu düşünmüyorum
amannnn ne kilosu ve alirsakta alalım doğumdan sonra veririz. ben 3 aylık evliyim ikinci denememiz.

hadi bakalım rabbim sağlıklı bebeisler nasip etsin bize.cok hycanliyim .ama sende belirti var bende hiç yok .acaba sen yarın test yapsanda sevinsekmi

Ah canım vallahi hiç belli olmaz ne olacağı belirtili olan da var belirtisiz olan da :) aklımdan geçiyor ama yine de korkuyorum ya negatif çıkarsa diye

Ah canım vallahi hiç belli olmaz ne olacağı belirtili olan da var belirtisiz olan da :) aklımdan geçiyor ama yine de korkuyorum ya negatif çıkarsa diye
negatif çıksa bile senin adetine daha var.hatta okudum buradaki kızlardan adeti geçip hala negatif çıkann ama meğerse hamile oluyorlar.cok değişik bu işler ya

negatif çıksa bile senin adetine daha var.hatta okudum buradaki kızlardan adeti geçip hala negatif çıkann ama meğerse hamile oluyorlar.cok değişik bu işler ya

Evet canım işte bazen testler bile gerçek sonucu vermiyor Yinede adeti beklemek en mantıklısı şu durumda

Vücut kendini hazırlıyor bende korunmayı bıraktığımda aynı şeyleri yaşamıştım endişelenmeyin lütfen.. herşey güzel olur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…