Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üstbacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Benim durumum da böyle :)) sizlerle beraber beklemek istedim

Hoşgeldin cnm

hadi bakalım kim bilir bebis geliyordur.aman onlar gelisinde agrilağrıları çekmeye raziyizama doktorun dediği gibi yumurta olussmussa brbis gelmesi kacinilmaz

hadi bakalım kim bilir bebis geliyordur.aman onlar gelisinde agrilağrıları çekmeye raziyizama doktorun dediği gibi yumurta olussmussa brbis gelmesi kacinilmaz

Ayyy inşallah canım her türlü ağrı itinayla çekilir :)))
Tek sıkıntı belirsizlik.. hiç test de yapmadım korkumdan. Eşime de hamilelik belirtileri olabilir falan diye aşılamak istemiyorum ümitlenmemesi için ama içim içimi yiyor yeminle :|

Aynen al benden de o kadar geçen ay bürün belirtileri sonuna kadar yaşadım sonunda hasta oldum bu ay hiçbirşey yok o yüzden heveslenecek durumum da YÖK
Benim sadece omuzlarım çok ağrıyo bu ay onunda hamilelikle alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…