Ben yay Burcuyum ama bebişim Nisa’n olmaz benim mayıs olursa olur inşallah bu ay kistten dolayı ilaç kullanıyorum oda gebeliği önlüyormuş diğer ay başlıcam çalışmalara inşallahUmudumuzu yitirmiycez nisan hamişleri olcaz yay burcu olcak bebişlerimizinşaALLAH
Daha yeni üye oldum Kadınlar kulübüne. Sanırım başkasıydı yazın konuştuğun :) Ayrıca üzülme aylar torbaya mı girdi bu ay olmazsa bi dahaki ay olacak inşallah bebeğin. Her nasip vaktine esirdir derler ya, onun da gelmesinin bi vakti var. Sabırla bekleyeceğiz inşallahEkliyorum canım. Mesajını görmedim heralde. Pardon. Hoşgeldin. Seni tanıyor gibiyim. Yazın sanki başka bi topikte konuşmuştuk.
Aktarlarda var canımNerden bulabiliriz böğürtlen kökünü ?
Canım heleki hekim yanına getmedim.tanış varıydı hekim.o dedi yumurtanı izleyin.indi heleki izliyirk onan sora gedecem hekime.eyer çatlamasa yumurtaOz hekimin var? Kimdi?
Ayyy hadi inşallah canımUmudumuzu yitirmiycez nisan hamişleri olcaz yay burcu olcak bebişlerimizinşaALLAH
Olsun canım 2019 ocak da güzel tarihBen yay Burcuyum ama bebişim Nisa’n olmaz benim mayıs olursa olur inşallah bu ay kistten dolayı ilaç kullanıyorum oda gebeliği önlüyormuş diğer ay başlıcam çalışmalara inşallah
İnşallah canım benim de 5 gün kaldı ama hiçbir belirti yokGünaydın canlar. Batı geçenler ve heyecanla batları bekleyenler. Mutlu haberler verin bize. Bak 6 hamişimiz var daha çok istiyoruz. Burası hamiş dolsun inşaALLAH
Bende yay burcuyum bakalım bende istiyorum yay olsun ama tutacak mı?Ben yay Burcuyum ama bebişim Nisa’n olmaz benim mayıs olursa olur inşallah bu ay kistten dolayı ilaç kullanıyorum oda gebeliği önlüyormuş diğer ay başlıcam çalışmalara inşallah
Benimde 5 gün var ağrım çok ama hamilelik mi bilmiyorum? Yumurtlama gününü biliyomusun canım takip ettin mi?İnşallah canım benim de 5 gün kaldı ama hiçbir belirti yok
Aynen canım Rabbim çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin de inşallahOlsun canım 2019 ocak da güzel tarih
Çok şükür canımKızlar bugun doktor kontrolum vardı .hiç bi şeyin yok dedi doktor çok şükürler olsun.yumurta takibi yapıcaz.bakalım noluyor
Doktor ne diyorsa öyle yap canım bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olur inşallahBu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncasıolurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canımBende yay burcuyum bakalım bende istiyorum yay olsun ama tutacak mı?
Amin hepimizinİnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım
Ben yay Burcuyum ama bebişim Nisa’n olmaz benim mayıs olursa olur inşallah bu ay kistten dolayı ilaç kullanıyorum oda gebeliği önlüyormuş diğer ay başlıcam çalışmalara inşallah
Daha yeni üye oldum Kadınlar kulübüne. Sanırım başkasıydı yazın konuştuğun :) Ayrıca üzülme aylar torbaya mı girdi bu ay olmazsa bi dahaki ay olacak inşallah bebeğin. Her nasip vaktine esirdir derler ya, onun da gelmesinin bi vakti var. Sabırla bekleyeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?