Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En doğalı o canım zatenKizlar adet bittikten sonra yapsak bu isi ta ki sonra ki adete kadar olurmuki bi yap bi yapma seklinde sperm kalitesini dusurmeden :)
Ama menim heç olmuyub geçikmem nede ay ötürmemişem.yumurta çatlamırsa niye ay başı olum ki kista olardıdaSon 1 ildir günü gününe oluram. Qabağa atır ama gecikmir. Pco vaxtlarımda ve soyuqdeyme vaxtlarımda gecikmelerim olub. Her ay olmuşam yene ama 1 hefte 10 gün gecikmeler olurdu. Çox şükür yoluna düşüb
Evet canım buharlaşma çizgisi diyolar ona.ilk 10 dakikası önemlidir.bekledikce 2.çizginin yeri belli olur.buda buharlaşma çizgisidir.yani gebelik yoktur.o çizgiyi görüpde ümitlenmeKızlar benimde adetime 4 gün filan var.bu testler neden bekleyince 2.cizgi çıkıyor anlamadim.yapıyorum bişey belirmiyor.bi süre sonra ama baya 5 saat sonra filan ikinci çizgi beliriyor.özellikle sabah yaptıklarım.bi fikriniz varmı bu sonradan cikan çizgi hakkinda
Yoo sırf ele olmur. Catlamırsa mütleq kist olmur ki. Canım kök suyu birde soğan suyunu elemisen? Burda yazırlar. Mende yumurta problemi yoxdu deye elememişem. Dedim sene deyim. Kök yumurtanı böyüdür soğan da çartladırAma menim heç olmuyub geçikmem nede ay ötürmemişem.yumurta çatlamırsa niye ay başı olum ki kista olardıda
Anladım cnm ne biliyim bu kadarda çıkarmı dedim ama..dediğin gibi ilk on dk önemliEvet canım buharlaşma çizgisi diyolar ona.ilk 10 dakikası önemlidir.bekledikce 2.çizginin yeri belli olur.buda buharlaşma çizgisidir.yani gebelik yoktur.o çizgiyi görüpde ümitlenme
Böyürtken kökünü qaynadıb içirem.sabah hekime gedecem onsuzdakı görek nolurYoo sırf ele olmur. Catlamırsa mütleq kist olmur ki. Canım kök suyu birde soğan suyunu elemisen? Burda yazırlar. Mende yumurta problemi yoxdu deye elememişem. Dedim sene deyim. Kök yumurtanı böyüdür soğan da çartladır
Evet canım çıkıyor.bu idrarda bekletilem testler var ya onlar daha iyi bence.çıkmıyor orda bunun gibi çizgiAnladım cnm ne biliyim bu kadarda çıkarmı dedim ama..dediğin gibi ilk on dk önemliEki Görüntüle 2123832
Anladım cnm sagol.herseferinde bir ümit iste..Evet canım çıkıyor.bu idrarda bekletilem testler var ya onlar daha iyi bence.çıkmıyor orda bunun gibi çizgi
Nerden bulabiliriz böğürtlen kökünü ?Kızlar bu yumurta çatlamı problemi olanlara bitkisel çözüm buldum.böğürtlen kökü hem rahmi kuvvetlendiriyor hemde yumurtanın büyümesine ve çatlamsına yardım ediyor.
İnşallah canım, umutlar nisan'a kaldı. Benim bat'a 2 gün kaldı ama testler negatif, erkenini de yaptık normalini sabah idrarıyla yaptım, hep negatif. Judy_K 'nın da dediği gibi test yapmamam lazım ama bu kez son güne kadar umutlanıyorum.Ama beni eklememişsiniz:) Judy_K 2 nisan bat’ım. İnanıyorum bu ay o üstteki listede teker teker adımız yazacak :)
Oz hekimin var? Kimdi?Böyürtken kökünü qaynadıb içirem.sabah hekime gedecem onsuzdakı görek nolur
Canım sabahtandır kahverengi ise muhtemelen yerleşme kanamasıdır yanı inşallah
Ama beni eklememişsiniz:) Judy_K 2 nisan bat’ım. İnanıyorum bu ay o üstteki listede teker teker adımız yazacak :)
Geldi kız kan revan içindeyimJudy_K kız ne oldu? Geldi mi kırmızılar?
İnşallah canım, umutlar nisan'a kaldı. Benim bat'a 2 gün kaldı ama testler negatif, erkenini de yaptık normalini sabah idrarıyla yaptım, hep negatif. Judy_K 'nın da dediği gibi test yapmamam lazım ama bu kez son güne kadar umutlanıyorum.
ALLAH seni naapmasın yaaaGeldi kız kan revan içindeyim
Allah yardımcın olsun canım iyice ayarlarımız bozuldu Rabbim hayırlısıyla diğer aylara nasip etsin inşallahDeğilmiş canım kırmızıya döndü. Ama çok sancım var. Dün de bugün de baya sancılı. Belim ve kasığım. Kafam da çatlıyor dünden beri