Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim ulturason kağıdımda sağ yumurtalık-3,2x1.9sm dahilinde 0.8 sm D-de büyük folikul a/o.şimdi burda yumurtam 8 mm demekmi? Resim yerlşetiremedim
Aynen ya sağlıklı hayırlı olsunda inşallahMayıs olursa akrep olcak inşaALLAH hadi bakalım hangi burç olursa olsun minicik bi bebiş olsunn
Olsun canımSelam kizlar beklemek cok topik topik
Benim hic bilgim yok ne yazik ki
Olsun canım
Evet doğru canım.heleki düşününce daha yavaş geçiyorBak önceki mesaji da yollamamisim. Beklemek cok zor benim daha 10 günüm var
Kızlar benim ulturason kağıdımda sağ yumurtalık-3,2x1.9sm dahilinde 0.8 sm D-de büyük folikul a/o.şimdi burda yumurtam 8 mm demekmi? Resim yerlşetiremedim
He canım birinci defediCanım birinci defedi yumurtalıqçun uziye gedirsen?
Gör mene ata bilirsen şeklini? Msj yerine. Men de professionallaşmışam uzi movzusunda. At inboxa. Kırp orasın burasın atKızlar benim ulturason kağıdımda sağ yumurtalık-3,2x1.9sm dahilinde 0.8 sm D-de büyük folikul a/o.şimdi burda yumurtam 8 mm demekmi? Resim yerlşetiremedim
Gör mene ata bilirsen şeklini? Msj yerine. Men de professionallaşmışam uzi movzusunda. At inboxa. Kırp orasın burasın at
Bende çok güldüm aynı yereKırp orasın burasın ney la
Bence bu buharlaşma çizgisi gibi değik tatlm bi kan testi ver bence.Anladım cnm ne biliyim bu kadarda çıkarmı dedim ama..dediğin gibi ilk on dk önemliEki Görüntüle 2123832
Bende çok güldüm aynı yere
Çok tatlı değil mi Azeri TürkçesiKırp orasın burasın ney la
Azeri türkcesi :) öyle diyorlar sanirimKırp orasın burasın ney la
Harika ben bayiliyorum ve türkiye türkcesi konusmama ragmen daha cok anliyorum :)Çok tatlı değil mi Azeri Türkçesi
Ben yazılanların yüzde 80 ini anlayabiliyorum belki daha fazla :)Harika ben bayiliyorum ve türkiye türkcesi konusmama ragmen daha cok anliyorum :)
toy komek zeng vs gibi kelimeleri anliyorum mesela :)
Adet oncesi normalde yumurta atilir ya onun sancisi iliskiye gir sen adet oncesi hamis kaljrsinKızlar bu 3 gündür sol kasığımda sık sık ama saniyelik süren ağrılar sızılar oluyor özellikle bugün karnıma bile kramp gibi bişiyler oluyor belim de yanı sıra ağrı giriyo arada adetime 4 gün var acaba nedendir?
Aa ilk defa duydum bunu ben normlade bu ay yumurtlama günümü falan değerlendirmiştim canımAdet oncesi normalde yumurta atilir ya onun sancisi iliskiye gir sen adet oncesi hamis kaljrsin