• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ulturason kağıdımda sağ yumurtalık-3,2x1.9sm dahilinde 0.8 sm D-de büyük folikul a/o.şimdi burda yumurtam 8 mm demekmi? Resim yerlşetiremedim

Kızlar benim ulturason kağıdımda sağ yumurtalık-3,2x1.9sm dahilinde 0.8 sm D-de büyük folikul a/o.şimdi burda yumurtam 8 mm demekmi? Resim yerlşetiremedim
Gör mene ata bilirsen şeklini? Msj yerine. Men de professionallaşmışam uzi movzusunda. At inboxa. Kırp orasın burasın at

Kızlar bu 3 gündür sol kasığımda sık sık ama saniyelik süren ağrılar sızılar oluyor özellikle bugün karnıma bile kramp gibi bişiyler oluyor belim de yanı sıra ağrı giriyo arada adetime 4 gün var acaba nedendir? :(

Kızlar bu 3 gündür sol kasığımda sık sık ama saniyelik süren ağrılar sızılar oluyor özellikle bugün karnıma bile kramp gibi bişiyler oluyor belim de yanı sıra ağrı giriyo arada adetime 4 gün var acaba nedendir? :KK43:
Adet oncesi normalde yumurta atilir ya onun sancisi iliskiye gir sen adet oncesi hamis kaljrsin

Back