- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 32
Bazi bayanlar iki kere yumurtlarmis oda var ama genel de hamile kalanlara sordum cevremde adet oncesi de yaparlarmisAa ilk defa duydum bunu ben normlade bu ay yumurtlama günümü falan değerlendirmiştim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazi bayanlar iki kere yumurtlarmis oda var ama genel de hamile kalanlara sordum cevremde adet oncesi de yaparlarmisAa ilk defa duydum bunu ben normlade bu ay yumurtlama günümü falan değerlendirmiştim canım
Anladım canım sağol :))Bazi bayanlar iki kere yumurtlarmis oda var ama genel de hamile kalanlara sordum cevremde adet oncesi de yaparlarmis
Çok tatlı değil mi Azeri Türkçesi
Harika ben bayiliyorum ve türkiye türkcesi konusmama ragmen daha cok anliyorum :)
toy komek zeng vs gibi kelimeleri anliyorum mesela :)
Kizlar mrb ben üyeyim. 1sene once kimyasal gebelik gecirdim hala hamile kalamadim doktora gidiyorum bi sorun cikmiyo. En sonunda dayanamadim ilacla hamile kalmaya karar verdim. Gecen ay klomen ve catlatma ignesi vurundum ise yaramadi kontrolede gitmedim bu ay kendiligimden hamile kalirim diye ve adetime 6 gun var bekliyorum hayirlisi ne zormus hamile kalmak
Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım kimyasaldan sonra bekle bekle olmadı bi problem de yok klomen+çatlatma iğnesi de işe yaramadı iki yıldır her ay bi ümitle bekliyorum bakalım en son artık dedim yaza kadar oldu oldu olmazsa tüp bebekKizlar mrb ben üyeyim. 1sene once kimyasal gebelik gecirdim hala hamile kalamadim doktora gidiyorum bi sorun cikmiyo. En sonunda dayanamadim ilacla hamile kalmaya karar verdim. Gecen ay klomen ve catlatma ignesi vurundum ise yaramadi kontrolede gitmedim bu ay kendiligimden hamile kalirim diye ve adetime 6 gun var bekliyorum hayirlisi ne zormus hamile kalmak
Aynen çok tatlıÇok tatlı değil mi Azeri Türkçesi
Telesiy yazdım da kes sozu yadıma duwmediKırp orasın burasın ney la
O lafı söyleyen zaten kardeşimAzeri türkcesi :) öyle diyorlar sanirim
Telesiy yazdım da kes sozu yadıma duwmedi
Ne var la? Ne trip atıyon?Anladıh
Ne var la? Ne trip atıyon?
O lafı söyleyen zaten kardeşim
Yo gayet tabi dügün olan toy u kastettim. Benim büyük anaannem Duşanbe' den. Anliyorum ben bak gerceken. Hepsini degil ama Türkiye Türklerinden fazlasini. Biz de cocuk anlaminda kullanilan toy yok sanirim.O toy sizin toydan değil ama canım. Düğün demek. Sizde toy çocuk mesela :)
Yok daha varAsabi seni.
Adet oldun mu kız sen?
Görmemiştim ki)) ne bilem benEne sen de yazsana bir seyler o zaman kiz
Çocuk menasında değil ee o. Naşı sözü var ee bizde. O menadadı.O toy sizin toydan değil ama canım. Düğün demek. Sizde toy çocuk mesela :)
Bizde "Toydan sonra nara" diye bir deyim var, iş işten geçtikten sonra anlamında. Anlamını çook sonra idrak edebilmiştim, yani düğün bittikten sonra atılan nara (bağırma) boşuna demek diye düşündüm, doğru mu acaba :))))O toy sizin toydan değil ama canım. Düğün demek. Sizde toy çocuk mesela :)