• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar mrb ben üyeyim. 1sene once kimyasal gebelik gecirdim hala hamile kalamadim doktora gidiyorum bi sorun cikmiyo. En sonunda dayanamadim ilacla hamile kalmaya karar verdim. Gecen ay klomen ve catlatma ignesi vurundum ise yaramadi kontrolede gitmedim bu ay kendiligimden hamile kalirim diye ve adetime 6 gun var bekliyorum hayirlisi ne zormus hamile kalmak:KK43:

Benim belirtim sık idrara cikiyorum bide gögüslerim 2haftadir şiş ve agriyor hassaslasti bekliyorum nasip

Kizlar mrb ben üyeyim. 1sene once kimyasal gebelik gecirdim hala hamile kalamadim doktora gidiyorum bi sorun cikmiyo. En sonunda dayanamadim ilacla hamile kalmaya karar verdim. Gecen ay klomen ve catlatma ignesi vurundum ise yaramadi kontrolede gitmedim bu ay kendiligimden hamile kalirim diye ve adetime 6 gun var bekliyorum hayirlisi ne zormus hamile kalmak:KK43:

Zor ya. Ben de evlenmeden önce kolay bişey sanıyordum. Zormuş :KK42:

Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım kimyasaldan sonra bekle bekle olmadı bi problem de yok klomen+çatlatma iğnesi de işe yaramadı iki yıldır her ay bi ümitle bekliyorum bakalım en son artık dedim yaza kadar oldu oldu olmazsa tüp bebek

O toy sizin toydan değil ama canım. Düğün demek. Sizde toy çocuk mesela :)
Bizde "Toydan sonra nara" diye bir deyim var, iş işten geçtikten sonra anlamında. Anlamını çook sonra idrak edebilmiştim, yani düğün bittikten sonra atılan nara (bağırma) boşuna demek diye düşündüm, doğru mu acaba :))))

Back