• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önümüzdeki ay ovulasyon testiyle denicem, yıpratıcı oluyor diğer türlü, hoş gerçi doktor üç gün içinde yumurtlama olacak, bu üç günü iyi değerlendirin dedi ve değerlendirdik biz de, nasipten ötesi yok.
Kızlar bu ovulasyon testleri güvenilir mi, deneyen varsa hangisini kullanmalıyım, iki net çizgi mi
çıkması gerekiyor, silik çizgi olunca ne anlama geliyor?
Canım bende ovülasyon testi aldım internetten sipariş verdim ama hala kullanmaya başlamadım çift çizgi aynı koyulukta olunca yumurtladığın günü gösteriyor silikleşmeye başlayıncada yumurtan çatlamış demek yani koyu olduğu günü ve silikleşmeye başladığı günleri değerlendirmen lazımmış yani ben öyle duydum başkalarından

Canım bende ovülasyon testi aldım internetten sipariş verdim ama hala kullanmaya başlamadım çift çizgi aynı koyulukta olunca yumurtladığın günü gösteriyor silikleşmeye başlayıncada yumurtan çatlamış demek yani koyu olduğu günü ve silikleşmeye başladığı günleri değerlendirmen lazımmış yani ben öyle duydum başkalarından
Çok teşekkür ederim canım, peki aynı koyulukta olduğunda başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak gerekiyormuş sanırım değil mi, sperm kalitesi düşmesin diye.

Kızlar benim yumurtam çatlamıyor qaliba.arkadaşım kağıda bakdı dedi.bende internetde araşdırdım.ama eyer yumurta çatlamazsa yumurta kalıyor ve kist oluypr.ama ben her ay düzenli adet olurum ve hiç adetim geçikmez.benim yine yumurtamın çatlamamsı mümkünmü?

Kızlar benim yumurtam çatlamıyor qaliba.arkadaşım kağıda bakdı dedi.bende internetde araşdırdım.ama eyer yumurta çatlamazsa yumurta kalıyor ve kist oluypr.ama ben her ay düzenli adet olurum ve hiç adetim geçikmez.benim yine yumurtamın çatlamamsı mümkünmü?
Menim pco.dan sonra ilk yumurta takibimde hekim dedi ki gel yumurtan böyümüşken iyneyle çatladaq. Gözlemedi yani çatlayacag yoxsa yox. Cunki pco teze qurtarmışdı. İyneni vurdurdum seher getdim uziye catlamışdı. Ama gelen aydan başladı ozu catlamaga. Ondan sonra da her ay catladı. Birdefe catlamamıwdı onda da yumurta balaca idi boyumemişdi. FiZioterapiya oldum. Ondan sonra yene qaydaya düşdü

C
Menim pco.dan sonra ilk yumurta takibimde hekim dedi ki gel yumurtan böyümüşken iyneyle çatladaq. Gözlemedi yani çatlayacag yoxsa yox. Cunki pco teze qurtarmışdı. İyneni vurdurdum seher getdim uziye catlamışdı. Ama gelen aydan başladı ozu catlamaga. Ondan sonra da her ay catladı. Birdefe catlamamıwdı onda da yumurta balaca idi boyumemişdi. FiZioterapiya oldum. Ondan sonra yene qaydaya düşdü
Canım sen her defe ay başı olurrunmu?çünki men her ay oluram geçikmir hemde

:KK43: Bu sabah ben bir test daha yaptım, koskoca bir kırmızı tek çizgi. 3 gün kaldı adetime, ah bu ay çok umutluydum :KK43: Nisan ayında gelmesin o kırmızılar hiç birimize, ne olur yardım et Allahım.

Ah canım ya kıyamam. yapma test kötü oluyosum sonra. Ben pek umutlu değildim öyle de oldu zaten. Sabahtan beri kahverengi akıntım var. Kan görmedim daha. Ama gelir ya eminim :) inşaALLAH hepimiz nisan hamişleri oluruz :anneadayı::dua:

Çok teşekkür ederim canım, peki aynı koyulukta olduğunda başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak gerekiyormuş sanırım değil mi, sperm kalitesi düşmesin diye.
Canım öyle diyenlerde var o günlerin tamamını değerlendirin diyende var

Ah canım ya kıyamam. yapma test kötü oluyosum sonra. Ben pek umutlu değildim öyle de oldu zaten. Sabahtan beri kahverengi akıntım var. Kan görmedim daha. Ama gelir ya eminim :) inşaALLAH hepimiz nisan hamişleri oluruz :anneadayı::dua:
Canım sabahtandır kahverengi ise muhtemelen yerleşme kanamasıdır yanı inşallah

Kizlar kirmizi karti banada verin :D ucuncu gun gecti ve ben oyun disi kaldim neyse ilk deneme idi allah nasip etsin ikinciye yapacak bisey yok en iyisini allah bilir diyip kendimi teselli ediorm uzulmemek icin

Kizlar kirmizi karti banada verin :KK70: ucuncu gun gecti ve ben oyun disi kaldim neyse ilk deneme idi allah nasip etsin ikinciye yapacak bisey yok en iyisini allah bilir diyip kendimi teselli ediorm uzulmemek icin
En iyisi canım teslimiyet inşallah önümüzdeki aylar nasip eder Rabbim

Canım eyer eşinin sperm kalitesi iyse 1her gün olur.diğilse gün aşırı.ama işi qarantiye almak için her gün.senin seçimin yani

C

Canım sen her defe ay başı olurrunmu?çünki men her ay oluram geçikmir hemde
Son 1 ildir günü gününe oluram. Qabağa atır ama gecikmir. Pco vaxtlarımda ve soyuqdeyme vaxtlarımda gecikmelerim olub. Her ay olmuşam yene ama 1 hefte 10 gün gecikmeler olurdu. Çox şükür yoluna düşüb

Back