• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudumuzu yitirmiycez nisan hamişleri olcaz yay burcu olcak bebişlerimiz :KK49: inşaALLAH:dua:
Ben yay Burcuyum ama bebişim Nisa’n olmaz benim mayıs olursa olur inşallah bu ay kistten dolayı ilaç kullanıyorum oda gebeliği önlüyormuş diğer ay başlıcam çalışmalara inşallah :KK76::halay:

Ekliyorum canım. Mesajını görmedim heralde. Pardon. Hoşgeldin. Seni tanıyor gibiyim. Yazın sanki başka bi topikte konuşmuştuk.
Daha yeni üye oldum Kadınlar kulübüne. Sanırım başkasıydı yazın konuştuğun :) Ayrıca üzülme aylar torbaya mı girdi bu ay olmazsa bi dahaki ay olacak inşallah bebeğin. Her nasip vaktine esirdir derler ya, onun da gelmesinin bi vakti var. Sabırla bekleyeceğiz inşallah

Bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncasıolurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta

Bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncasıolurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta
Doktor ne diyorsa öyle yap canım bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olur inşallah

Ben yay Burcuyum ama bebişim Nisa’n olmaz benim mayıs olursa olur inşallah bu ay kistten dolayı ilaç kullanıyorum oda gebeliği önlüyormuş diğer ay başlıcam çalışmalara inşallah :KK76::halay:

Mayıs olursa akrep olcak inşaALLAH hadi bakalım :KK49: hangi burç olursa olsun minicik bi bebiş olsunn:anneadayı::emir_bebek:

Daha yeni üye oldum Kadınlar kulübüne. Sanırım başkasıydı yazın konuştuğun :) Ayrıca üzülme aylar torbaya mı girdi bu ay olmazsa bi dahaki ay olacak inşallah bebeğin. Her nasip vaktine esirdir derler ya, onun da gelmesinin bi vakti var. Sabırla bekleyeceğiz inşallah

Karıştırdım o zaman. 3-4 tane blueangel var burda :) tabiki sabredicez canım. Ne kadarlık evlisin?

Back