• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada çatlama problemi olanlara Hayıt suyunu önermiyorum kızlar bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum Hayıt suyu kaliteli yumurta oluşturuyor çatlama problemi olmayanlar içsin çok faydalı ama çatlama problemi olanlarda yumurta büyüyo ama çatlamadığı için atılamıyor ve kist oluşuyor ben bunu kendim yaşadım o yüzden sizlerle paylaşmak istedim
Canım benim yumurtam atılıyor ama çatlamıyor qaliba.her ay düzenli adet görüyorum.

Canım dene sende tecrübelerini paylaş bizimle ama dikkat et sadece yumurta yetiştirmek içinse bence kullanma çünkü yumurta yetişince çatlamazsa problem oluşuyor ha Yok çatlatma özelliği varsa kullan
Canım zaten tam olarak problemi bilmiyorum.yarın doktora gidicem.düzenli adetde görüyorum anlamıyorum bende

Canım benim yumurtam atılıyor ama çatlamıyor qaliba.her ay düzenli adet görüyorum.
Canım düzenli adet görüyorsan bence yumurtan çatlıyor demektir yanı en azından ben hep öyle duymuştum doktorlar daha iyi bilir tabi

Ayyy inşallah hamilesindir canım içime öyle doğdu nedense

Canım eşimi işe uğurlayıp uyudum rüyamda adet olduğumu gördüm ama çok garip su gibi adet. Sanki musluk açılmış ordan açık pembemsi su geliyor önüne geçemiyorum. Çok garip bi rüyaydı. Uyandım regl ağrıları gibi ağrılarım başladı. Ama gelen giden yok. Aslında dündü reglim ama ben 15 mart diye yazdım şubat 28 ya kafamı karıştırdı biraz

Canım eşimi işe uğurlayıp uyudum rüyamda adet olduğumu gördüm ama çok garip su gibi adet. Sanki musluk açılmış ordan açık pembemsi su geliyor önüne geçemiyorum. Çok garip bi rüyaydı. Uyandım regl ağrıları gibi ağrılarım başladı. Ama gelen giden yok. Aslında dündü reglim ama ben 15 mart diye yazdım şubat 28 ya kafamı karıştırdı biraz
İnşallah gelmez kırmızılarda güzel haberler alırız senden canım

Bi kırmızı kart da bana :duduk:
Gerçi bir damla kahverengi bişey ama devamı da gelir bence. :110:
:KK43: Bu sabah ben bir test daha yaptım, koskoca bir kırmızı tek çizgi. 3 gün kaldı adetime, ah bu ay çok umutluydum :KK43: Nisan ayında gelmesin o kırmızılar hiç birimize, ne olur yardım et Allahım.

Önümüzdeki ay ovulasyon testiyle denicem, yıpratıcı oluyor diğer türlü, hoş gerçi doktor üç gün içinde yumurtlama olacak, bu üç günü iyi değerlendirin dedi ve değerlendirdik biz de, nasipten ötesi yok.
Kızlar bu ovulasyon testleri güvenilir mi, deneyen varsa hangisini kullanmalıyım, iki net çizgi mi
çıkması gerekiyor, silik çizgi olunca ne anlama geliyor?

Back