Canım eşinde kontrol edilmeli.sadece kadın diye üstüne atılmamalı problem.eyer üşüttmen varsa eşinede geçmişdir ve hareketli sperm sayısını düşürür buhayır canım 4,5 senedir evliyim cocugum yok hatta bu randevumu da rahim filmi çekinirim dye iyi bir doktara aldım sıkıntı olduğunu düşündüğüm için normal şartlarda bende yumurta tembelliği vardı adettlerim düzensizdi ama 1 senedir maşallh düzenli oluorm
İnşAllah iyi olur canımSağol canım
Inşallah allahin izniyle duracak öyle hissediyorum bakalım bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum
eşim ilk başta kontrol ettirdi onda sıkıntı yok bende yumurta tembellliği var canmCanım eşinde kontrol edilmeli.sadece kadın diye üstüne atılmamalı problem.eyer üşüttmen varsa eşinede geçmişdir ve hareketli sperm sayısını düşürür bu
Benimki çikolata kistiydi ilaçla başladım küçülmedi sonra ameliyatla alındı canım..ben biran önce bebek istediğim için için aldırdımİnşallah canım benim hepimiz kavuşuruz inşallah benim ilk defa oldu kist inşallah giderde bi daha olmaz hangi aşamada aldırdın kisti canım
Geçmiş olsun canımeşim ilk başta kontrol ettirdi onda sıkıntı yok bende yumurta tembellliği var canm
saol canımGeçmiş olsun canım
İnşallah canım ya inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim hepimizeHakkında hayırlısı Cnm iyiki farklı bir doktora gittin önümüzdeki ay insallahhhh hamile haberini alicaz yumurta takibi şansını çok arttıracak
Daha 2 aydır tedavi ediyordu güya verdiği ilaç kist oluşturdu mecburen doktoru değiştirdim şuan yeni doktorla devam Edicem canım hasta olunca gidecem bakalım ne yapacak ne diyecekBen adetde görüyorum canım hiç geçikmez adetim.tedaviyle geçdimi peki?
İyi bi doktor bulmak çok zorDaha 2 aydır tedavi ediyordu güya verdiği ilaç kist oluşturdu mecburen doktoru değiştirdim şuan yeni doktorla devam Edicem canım hasta olunca gidecem bakalım ne yapacak ne diyecek
İyi yapmışsın canım inşallah tez zaman da kavuşursun bebeğineBenimki çikolata kistiydi ilaçla başladım küçülmedi sonra ameliyatla alındı canım..ben biran önce bebek istediğim için için aldırdım
Aynen öyle canımİyi bi doktor bulmak çok zor
Amin canım hepimiz inşallah...İyi yapmışsın canım inşallah tez zaman da kavuşursun bebeğine
Hoş grldin canım ayyy hadi inşaALLAH. Ağrın falan var mı canım? Durumundan bizi haberdar edersin. Ekliyorum seni listeye
Burda da öyle, özel hastanelere güvenilmiyor para peşindeler, devlet hastaneleri daha güvenilir ama orada ilgili doktor bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun.Canım bizim burda iyi bir doktor bulmak zor.her kes para peşinde
Hoşgeldin canım, ben de bu ay kesin hamileyim gözüyle baktım, bat'a 10 gün kala bir anda göğüslerde dolgunluk ve ağrı oldu, sonra kasıklarda böyle sızlama gibi ağrılar. Şuan bat'a 4 gün kaldı, dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım day's comfort testin adı, negatif çıktı üzüldük. Sonra forumda bu testin güvenilir olmadığını okudum, bir yaşında bebeği olan bir kadın testi yapınca pozitif çıkmış ama kanda negatif. Bekliyorum bakalım bat'ı, kendimi hala hamile gibi hissediyordum dün ama şuan o his de geçti. İnşallah senin umutların boşa çıkmaz, Allah isteyen herkese versin, yanı sıra bize de, amin.Canım hoş bulduk :) arada kasıklarımda kramp var ama adet ağrısı değil eminim arada ayağa kalkınca göz kararması bat a beş gün var ama az önce bir test yaptım yine dayanamadımsonuç tabiki negatif 7 aydık bekliyoruz ama hiç bu kadar ümitlenmemiştim inşallah rabbim sevindirir bu ay amin
Hoşgeldin canım, ben de bu ay kesin hamileyim gözüyle baktım, bat'a 10 gün kala bir anda göğüslerde dolgunluk ve ağrı oldu, sonra kasıklarda böyle sızlama gibi ağrılar. Şuan bat'a 4 gün kaldı, dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım day's comfort testin adı, negatif çıktı üzüldük. Sonra forumda bu testin güvenilir olmadığını okudum, bir yaşında bebeği olan bir kadın testi yapınca pozitif çıkmış ama kanda negatif. Bekliyorum bakalım bat'ı, kendimi hala hamile gibi hissediyordum dün ama şuan o his de geçti. İnşallah senin umutların boşa çıkmaz, Allah isteyen herkese versin, yanı sıra bize de, amin.
Yumurta takibi yapar doktor yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmışsa iğne vurulursun iğneden 36 saat sonra yumurtan çatlar..Kızlar bu çatlatma iğnesini ne zamam uygulanır.tedaviye cevap vermeyincemi?bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?