Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eşinde kontrol edilmeli.sadece kadın diye üstüne atılmamalı problem.eyer üşüttmen varsa eşinede geçmişdir ve hareketli sperm sayısını düşürür bu

Canım eşinde kontrol edilmeli.sadece kadın diye üstüne atılmamalı problem.eyer üşüttmen varsa eşinede geçmişdir ve hareketli sperm sayısını düşürür bu
eşim ilk başta kontrol ettirdi onda sıkıntı yok bende yumurta tembellliği var canm

İnşallah canım benim hepimiz kavuşuruz inşallah benim ilk defa oldu kist inşallah giderde bi daha olmaz hangi aşamada aldırdın kisti canım
Benimki çikolata kistiydi ilaçla başladım küçülmedi sonra ameliyatla alındı canım..ben biran önce bebek istediğim için için aldırdım

Hakkında hayırlısı Cnm iyiki farklı bir doktora gittin önümüzdeki ay insallahhhh hamile haberini alicaz yumurta takibi şansını çok arttıracak
İnşallah canım ya inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim hepimize

Ben adetde görüyorum canım hiç geçikmez adetim.tedaviyle geçdimi peki?
Daha 2 aydır tedavi ediyordu güya verdiği ilaç kist oluşturdu mecburen doktoru değiştirdim şuan yeni doktorla devam Edicem canım hasta olunca gidecem bakalım ne yapacak ne diyecek

Benimki çikolata kistiydi ilaçla başladım küçülmedi sonra ameliyatla alındı canım..ben biran önce bebek istediğim için için aldırdım
İyi yapmışsın canım inşallah tez zaman da kavuşursun bebeğine

Hoş grldin canım ayyy hadi inşaALLAH. Ağrın falan var mı canım? Durumundan bizi haberdar edersin. Ekliyorum seni listeye

Canım hoş bulduk :) arada kasıklarımda kramp var ama adet ağrısı değil eminim arada ayağa kalkınca göz kararması bat a beş gün var ama az önce bir test yaptım yine dayanamadım sonuç tabiki negatif 7 aydık bekliyoruz ama hiç bu kadar ümitlenmemiştim inşallah rabbim sevindirir bu ay amin

Canım bizim burda iyi bir doktor bulmak zor.her kes para peşinde
Burda da öyle, özel hastanelere güvenilmiyor para peşindeler, devlet hastaneleri daha güvenilir ama orada ilgili doktor bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Hoşgeldin canım, ben de bu ay kesin hamileyim gözüyle baktım, bat'a 10 gün kala bir anda göğüslerde dolgunluk ve ağrı oldu, sonra kasıklarda böyle sızlama gibi ağrılar. Şuan bat'a 4 gün kaldı, dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım day's comfort testin adı, negatif çıktı üzüldük. Sonra forumda bu testin güvenilir olmadığını okudum, bir yaşında bebeği olan bir kadın testi yapınca pozitif çıkmış ama kanda negatif. Bekliyorum bakalım bat'ı, kendimi hala hamile gibi hissediyordum dün ama şuan o his de geçti. İnşallah senin umutların boşa çıkmaz, Allah isteyen herkese versin, yanı sıra bize de, amin.

amin canım amin. işte bu umut boşa çıkarsa çok kötü hissedecez allah korusun. sanırım hiç ümitlenmeden bekleyip bat tarihi geçince ümitlenmek en doğrusu ama ne yapalım insan çok isteyince hemen olsun istiyoerken gebelik testlerinde o tarz hatalar çok bence yine en doğruları en klasikler veriyor ama çok da geç veriyor o da. herhalde bu da allahın bize sabır olmadan olmaz deme şekli :) ben normalde regl olacağım zaman sadece tek göğsüm hassas olurdu şuan ikisi de hassas ama sanırım psikolojik o da bekleyelim bakalım inşallah anne olma şerefi bize de bahşedilir en kısa zamanda çok amin :)

Kızlar bu çatlatma iğnesini ne zamam uygulanır.tedaviye cevap vermeyincemi?bilgisi olan varmı

Kızlar bu çatlatma iğnesini ne zamam uygulanır.tedaviye cevap vermeyincemi?bilgisi olan varmı
Yumurta takibi yapar doktor yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmışsa iğne vurulursun iğneden 36 saat sonra yumurtan çatlar..

benim de sol kasiklarimdaki agri saga gecti. bata 3 kaldı. ani hareketlerde geriliyor sanki. bir de tam gobek deliginde bir sizi oluyor zaman zaman dugme batiyormus gibi.bu da ilginc bir durum. hala gaz durumu devam ediyor iki goguste agri sizi oluyor ama bunlar adet doneminde de oluyor muydu hic dikkat etmemistim

bir de ilk hamileligimde sag tarafta hissederdim hep. kan testinden sonra da elimi sag kasigim koydugumda bir sicaklik hissetmiştim. oranin sicakligi diger tarafta yoku mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…