• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun çok kötü bi şey oldu.ben daha önce doktora göründüm.bana hiç bi şeyin yok demişti.bugun arkadaşım bana söylemişdi kağıdıma bakdı dedi yumurtan çatlamıyor.benimde böyle yazılmış kağıtda.bu durumu yaşıyan varmı hiç?
Canım benimde çatlama problemi var yumurtalarım tembel çatlamıyor demişti doktor

Bu arada kızlar başka doktora gittim ginera adlı bi ilaç yazdı onu kullan hastalığının 3.günü gel bakalım kist gitmiş mi dedi hamilelik istediğimi söyledim dedi sonrada yumurtlama günlerini hesaplarız gebelik için bakalım hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun caanım.umarım tez zamanda bebişine kavuşursun..bende kist tedavisi olmuştum en son aldırdım gitti
İnşallah canım benim hepimiz kavuşuruz inşallah benim ilk defa oldu kist inşallah giderde bi daha olmaz hangi aşamada aldırdın kisti canım

Kızlar bugun çok kötü bi şey oldu.ben daha önce doktora göründüm.bana hiç bi şeyin yok demişti.bugun arkadaşım bana söylemişdi kağıdıma bakdı dedi yumurtan çatlamıyor.benimde böyle yazılmış kağıtda.bu durumu yaşıyan varmı hiç?
Doktorun nasıl bunu görmezden gelir ki catlamiyorsa zaten gebelik oluşmaz sen başka bir doktora gitsen

Bu arada kızlar başka doktora gittim ginera adlı bi ilaç yazdı onu kullan hastalığının 3.günü gel bakalım kist gitmiş mi dedi hamilelik istediğimi söyledim dedi sonrada yumurtlama günlerini hesaplarız gebelik için bakalım hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı Cnm iyiki farklı bir doktora gittin önümüzdeki ay insallahhhh hamile haberini alicaz yumurta takibi şansını çok arttıracak

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm
Canım eyer adetin doğru gelmiyosa keain bi tesrlik vardır.ilk işin doktora baş vurmak olsun

İyi yaptın canım.inşAllah önemli bi şey yokdur.varmı senin çoçuğun?
hayır canım 4,5 senedir evliyim cocugum yok hatta bu randevumu da rahim filmi çekinirim dye iyi bir doktara aldım sıkıntı olduğunu düşündüğüm için normal şartlarda bende yumurta tembelliği vardı adettlerim düzensizdi ama 1 senedir maşallh düzenli oluorm

Sen ne kadar güçlü olursan bebeğinde o kadar güçlü olur canım.sen ne hiss edersen oda onu hiss eder.o yüzden güçlü ol :KK19:inşAllah güzel günler sizi bekler
Sağol canım
Inşallah allahin izniyle duracak öyle hissediyorum bakalım bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum

Back