- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
Hadi inşallah hayırlı haberler alırız canımAh inşallah canım, adetim 30 günde oluyor, bat'a kaldı 4 gün, bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah hayırlı haberler alırız canımAh inşallah canım, adetim 30 günde oluyor, bat'a kaldı 4 gün, bekliyoruz :)
Teşekkür ederim canım inşallah darısı sana ve diğer bekleyen arkadaslara insallah tabi sağlıklı bir sekildeCanım yaaa ne kadar çok sevindim. MaşaALLAH güçlü bebişmiş inşaALLAH bundan sonra da sıkı sıkı tutar annişini. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın canım. O miniğin kalp atışlarını da duyarsın inşaALLAH
Yok canım hiç ağrım Yok birazdan randevum var başka doktora gdecem daha ilaç kullanmadım bakayım bu doktorda aynı şeyi der o ilacı tavsiye ederse kullanırımİnşaALLAH CANIM. senin kist tedavisi ne durumda? Çok ağrın var mı?
Dün erken gebelik testi yaptım canım malesef tek çizgi, day's comfort testin adı, güvenilir değil diyenler olmuş malesef ben aldıktan sonra okudum yorumları, adeti bekliyorum canım 4 gün kaldı.İnşaALLAH hamilesindir tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım yazdıklarını çat pat anladım tamamını değil ama sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz banada hafif pco dedi başta ilaç verdi adet düzene sokulsun diye sonra kist oluştu o ilaçlar yüzünden sonra hafifi bıraktı sen pco hastasısın dedi artık kime güveneceğimizi şaşırdık Rabbim kimseye muhtaç etmeden nasip eder şnşallah hamile kalmayı hepimizeVar idi bezi şeyler. Pco var idi evlendiyimin 5ci ayı oyrendim. 2 aylıq müaliceynen pco getdi. Ama içdiyim dermanlar üzünden başqa problemler yarandı.hormonlar deyişdi. Memede kista yarandı xoşxasseli. Yoldaşımın faizi aşağı idi müalice eledik düzeldi. En son boruları yoxlatdım yoxlayan hekim acıqdı dedi oz hekimim ele deyil dedi. Başımı itirdim müaliceni saxladım. 6-7 aydı hekime getmirem. İnşAllah Allahın möcüzesini gözdiyirem. Hec bir hekime guvenim qalmıyıb. Hamı pul dalınca düşür
Pco bende 2 aya geçti ama o kadar güçlü ilaçlar yazmış ki doktor hepsi birarada beni bitirmiş artık. Göğüslerimde iyi huylu kitle kist var. Doktor çok büyümüş diye iğneyle içindeki sıvıyı alalım diyor. Ama cok kararsızım ya bişey olursa diye. Sen duydunmu hiç? Yaptırayımmı acaba? İnşAllah ALLAH kısmet etsin de hepimizin yüzü gülsünCanım yazdıklarını çat pat anladım tamamını değil ama sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz banada hafif pco dedi başta ilaç verdi adet düzene sokulsun diye sonra kist oluştu o ilaçlar yüzünden sonra hafifi bıraktı sen pco hastasısın dedi artık kime güveneceğimizi şaşırdık Rabbim kimseye muhtaç etmeden nasip eder şnşallah hamile kalmayı hepimize
Canım göğsünde iyi huylu kist olan arkadaşım vardı ama birşey yapmadı doktorlar, iğne ile almayı ilk kez duydum, başka doktorlara danışmadan yapmanı tavsiye etmiyorum. Çok geçmiş olsun.Pco bende 2 aya geçti ama o kadar güçlü ilaçlar yazmış ki doktor hepsi birarada beni bitirmiş artık. Göğüslerimde iyi huylu kitle kist var. Doktor çok büyümüş diye iğneyle içindeki sıvıyı alalım diyor. Ama cok kararsızım ya bişey olursa diye. Sen duydunmu hiç? Yaptırayımmı acaba? İnşAllah ALLAH kısmet etsin de hepimizin yüzü gülsün
Bende her iki göğsümde var. Sağ göğsümdeki küçük küçük. Sol göğsümdeki biraz daha büyük. Tedaviyle ve ya kendi kendine geçicek gibi değil. Doktor iyi aslında. Sizde nasıl soyleniyor bilmiyorum ama bizde momoloq söyleniyor. Ona gittim. Yani göğüs doktoru. Dedi ki sol göğsündekine bişey yapamayız sadece 15 dakikalık bişey. İyneyle içindeki sıvıyı alıcaz ve o da yok olup gidicek. Arkadaşınızınki nasıl oldu? Geçip gitti mi?Canım göğsünde iyi huylu kist olan arkadaşım vardı ama birşey yapmadı doktorlar, iğne ile almayı ilk kez duydum, başka doktorlara danışmadan yapmanı tavsiye etmiyorum. Çok geçmiş olsun.
Canım tekce 1 hekime görünme.başqalarınada görün menceBende her iki göğsümde var. Sağ göğsümdeki küçük küçük. Sol göğsümdeki biraz daha büyük. Tedaviyle ve ya kendi kendine geçicek gibi değil. Doktor iyi aslında. Sizde nasıl soyleniyor bilmiyorum ama bizde momoloq söyleniyor. Ona gittim. Yani göğüs doktoru. Dedi ki sol göğsündekine bişey yapamayız sadece 15 dakikalık bişey. İyneyle içindeki sıvıyı alıcaz ve o da yok olup gidicek. Arkadaşınızınki nasıl oldu? Geçip gitti mi?
Evet canım çıkarKızlar günaydın adetime 4 gün kaldı dün idrar yaptım ama çıkmadı kan versem çıkar mı doğru şekilde
Ginekoloq var idi mamam onun yanına gedende kağızımı da aparıb. Deyib ki başqa hekime gostermey istiyirem. Hekim deyib ki o getdiyiniz hekim cox yaxşıdı o ne deyibse odu. Ama belke getdim başqa hekime. İş orasıdı ki ondan başqa yaxşı momoloq tanımıram.Canım tekce 1 hekime görünme.başqalarınada görün mence
Göğsünde ki sütü sağsan rahatlarsin bnm ogluma tek göğsünü bebekten emmeden ve o göğsümde çok ağrımişti sagdimda rahatladımBenm adete de 4 gğn kaldı da ben hamilelik beklemiyorum sütten kestim 18 aylık oğlum göğsüm çok doldu ağrıyor nasıl ne zaman geçer ağrılar konuyyu bi türlü açamadım buraya yazdım
Evet takibe hep adetin 3 cu günü başlanırAdetin 3 cu günü derken? Oluyo mu ki öyle?
Oldum canım tanış.ne göze burda yerlilerimin olmasıBacımdı tanış ol
Sen ne kadar güçlü olursan bebeğinde o kadar güçlü olur canım.sen ne hiss edersen oda onu hiss eder.o yüzden güçlü ol inşAllah güzel günler sizi beklerKızlar bugün Dr gittim minik bebis vardı kese de ama Dr bi hafta on gün bekleyelim dedi kalp atışı için bilmiyorum sanki çok güçlü bir bebek var içimde o kadar şeyden sonra hala bırakmadı beni ınsallah ta birakmaz
Arkadaşımı uzun zamandır görmüyorum canım, aynı konuda uzman bir doktora daha görün derim, inşallah iyileşir.Bende her iki göğsümde var. Sağ göğsümdeki küçük küçük. Sol göğsümdeki biraz daha büyük. Tedaviyle ve ya kendi kendine geçicek gibi değil. Doktor iyi aslında. Sizde nasıl soyleniyor bilmiyorum ama bizde momoloq söyleniyor. Ona gittim. Yani göğüs doktoru. Dedi ki sol göğsündekine bişey yapamayız sadece 15 dakikalık bişey. İyneyle içindeki sıvıyı alıcaz ve o da yok olup gidicek. Arkadaşınızınki nasıl oldu? Geçip gitti mi?