Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Göbek deliği ağrısı bende de dün bi iki saatlik oldu. Göbek deliğinin sağ kebarında sanki birisi parmağını durmadan oraya basıyor gibi bi ağrı vardı. Göğüslerim çok sert benim de uçları kaşınıyor. Dün ara sıra kasık ağrılarım oldu ama az. Bat yarın. Bekleyelim bakalım

Günaydın canlar. Batı geçenler ve heyecanla batları bekleyenler. Mutlu haberler verin bize. Bak 6 hamişimiz var daha çok istiyoruz. Burası hamiş dolsun inşaALLAH

Kızlar bu ay klomen kullandım dün kontrolüm vardı 12 günü yumurtam 13 mm olmuş moralim çok bozuldu yarın tekrar çağırdı büyürmu günde kaç mm buyur bana akıl verin birkez daha hayallerim yıkıldı

Kızlar bu yumurta çatlamı problemi olanlara bitkisel çözüm buldum.böğürtlen kökü hem rahmi kuvvetlendiriyor hemde yumurtanın büyümesine ve çatlamsına yardım ediyor.

Ayyy inşallah hamilesindir canım içime öyle doğdu nedense

Canım sıkma canını benim bu konuda hiç bilgim Yok ama inşallah büyür

Kızlar bu yumurta çatlamı problemi olanlara bitkisel çözüm buldum.böğürtlen kökü hem rahmi kuvvetlendiriyor hemde yumurtanın büyümesine ve çatlamsına yardım ediyor.
Böğürtlen kökü mü aktarlarda varmıdır acaba canım benim bi şu kist tedavi edilsin sonra çalışmalara başlayacak inşallah

Var canım bula bilirsin.adetin 5ci günenden başlıyon içmeye günde 2 kere
Tamam canım önümüzde ki ay doktor kontrolünde yapılacak yumurtlama günleri eğer ondan sonuç alamazsam bende bunu yaparım inşallah

Canım ben bu böğürtlen kökünü denemeye başladım.sende dene yumurtayı yetişdiriyormuş.iyi olursun inşAllah

Bu arada çatlama problemi olanlara Hayıt suyunu önermiyorum kızlar bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum Hayıt suyu kaliteli yumurta oluşturuyor çatlama problemi olmayanlar içsin çok faydalı ama çatlama problemi olanlarda yumurta büyüyo ama çatlamadığı için atılamıyor ve kist oluşuyor ben bunu kendim yaşadım o yüzden sizlerle paylaşmak istedim

Canım ben bu böğürtlen kökünü denemeye başladım.sende dene yumurtayı yetişdiriyormuş.iyi olursun inşAllah
Canım dene sende tecrübelerini paylaş bizimle ama dikkat et sadece yumurta yetiştirmek içinse bence kullanma çünkü yumurta yetişince çatlamazsa problem oluşuyor ha Yok çatlatma özelliği varsa kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…