Canım benimde çatlama problemi var yumurtalarım tembel çatlamıyor demişti doktorKızlar bugun çok kötü bi şey oldu.ben daha önce doktora göründüm.bana hiç bi şeyin yok demişti.bugun arkadaşım bana söylemişdi kağıdıma bakdı dedi yumurtan çatlamıyor.benimde böyle yazılmış kağıtda.bu durumu yaşıyan varmı hiç?
İnşallah canım benim hepimiz kavuşuruz inşallah benim ilk defa oldu kist inşallah giderde bi daha olmaz hangi aşamada aldırdın kisti canımHayırlısı olsun caanım.umarım tez zamanda bebişine kavuşursun..bende kist tedavisi olmuştum en son aldırdım gitti
Doktorun nasıl bunu görmezden gelir ki catlamiyorsa zaten gebelik oluşmaz sen başka bir doktora gitsenKızlar bugun çok kötü bi şey oldu.ben daha önce doktora göründüm.bana hiç bi şeyin yok demişti.bugun arkadaşım bana söylemişdi kağıdıma bakdı dedi yumurtan çatlamıyor.benimde böyle yazılmış kağıtda.bu durumu yaşıyan varmı hiç?
Hakkında hayırlısı Cnm iyiki farklı bir doktora gittin önümüzdeki ay insallahhhh hamile haberini alicaz yumurta takibi şansını çok arttıracakBu arada kızlar başka doktora gittim ginera adlı bi ilaç yazdı onu kullan hastalığının 3.günü gel bakalım kist gitmiş mi dedi hamilelik istediğimi söyledim dedi sonrada yumurtlama günlerini hesaplarız gebelik için bakalım hayırlısı olsun
Canım eyer adetin doğru gelmiyosa keain bi tesrlik vardır.ilk işin doktora baş vurmak olsunMeraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm
Bende şuan çok sinirliyim.kendilerine doktor diyib geçiniyorlar.adetim bitdikden sora gidicemDoktorun nasıl bunu görmezden gelir ki catlamiyorsa zaten gebelik oluşmaz sen başka bir doktora gitsen
Ben adetde görüyorum canım hiç geçikmez adetim.tedaviyle geçdimi peki?Canım benimde çatlama problemi var yumurtalarım tembel çatlamıyor demişti doktor
yani bu durum iyi bir şey değil sanırımCanım eyer adetin doğru gelmiyosa keain bi tesrlik vardır.ilk işin doktora baş vurmak olsun
Canım bizim burda iyi bir doktor bulmak zor.her kes para peşindeArkadaşımı uzun zamandır görmüyorum canım, aynı konuda uzman bir doktora daha görün derim, inşallah iyileşir.
Evet canım.bendede oldu böyle bişey.enfeksiyon kapmışım.çok güçlü antibiotik tedavisi gördüm.geçikdirme derim.yani bu durum iyi bir şey değil sanırım
enfeksiyon gibi durumlarda da bu şekilde görülebilir miEvet canım.bendede oldu böyle bişey.enfeksiyon kapmışım.çok güçlü antibiotik tedavisi gördüm.geçikdirme derim.
Sadece sen diğil eşinde kontrol edilmeli.çünki senden ona ondan sana geçe bilir.3 gün önce geldi dedin ya adetin o seninyani bu durum iyi bir şey değil sanırım
Evet canım üşütmüşde ola bilirsin.enfeksiyon gibi durumlarda da bu şekilde görülebilir mi
cumartesiye randevu aldım bakalım ne diyecek doktorSadece sen diğil eşinde kontrol edilmeli.çünki senden ona ondan sana geçe bilir.3 gün önce geldi dedin ya adetin o senin
İyi yaptın canım.inşAllah önemli bi şey yokdur.varmı senin çoçuğun?cumartesiye randevu aldım bakalım ne diyecek doktor
hayır canım 4,5 senedir evliyim cocugum yok hatta bu randevumu da rahim filmi çekinirim dye iyi bir doktara aldım sıkıntı olduğunu düşündüğüm için normal şartlarda bende yumurta tembelliği vardı adettlerim düzensizdi ama 1 senedir maşallh düzenli oluormİyi yaptın canım.inşAllah önemli bi şey yokdur.varmı senin çoçuğun?
Sağol canımSen ne kadar güçlü olursan bebeğinde o kadar güçlü olur canım.sen ne hiss edersen oda onu hiss eder.o yüzden güçlü olinşAllah güzel günler sizi bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?