Canım aslında 2 aydır klomen kullanıyorum ve o tam günü gününde adet getiriyordu.Şu an gelen giden bişey yok bilmiyorun=( Ovulasyon testine göre adetimi 2 gün geçe ben yumurtladım.Kafalar karışık yanigzdy canım adet düzensizliğin mi var?
Bıy sen de Azerbaycanlısan.? Salam aleykum yerliBizdede hiç bi.şey olmuyo yaneçe dene aptek gezdim hamısında balaca ağ testlerden varıydı.zornan 1inden ferqlisini tapdım
Aleykum salam.mende mendeBıy sen de Azerbaycanlısan.? Salam aleykum yerli
Allahın takdiri canım.beklemediğin anda verir belkidekizlar ovalasyon gününü kacirdim :/ bu ay icin sansim kalmadi mi ?
Allahın takdiri canım.beklemediğin anda verir belkide
Ne yaxşı ne yaxşıAleykum salam.mende mende
Bakıdan canım.sen?Ne yaxşı ne yaxşısayımız artıq olsun inşAllah. Sen Bakıdansan yoxsa rayondan?
İnşAllah güzel haberler gelKizlar bat i bugun olanlar ne hissediyorsunuz durumlar nedir bende bi his yok suanlik yani sanci felan ama insallah tum yasadiklarim psikolojik degildir ..
Benim önümüzdeki ayda beklentim Yok kistten dolayı önce o tedavi edilecek daha ondan sonra ki aya inşallahBenimde yarın adetimin son günü gelicek aya kaldı
Canım ben gittigidiyordan aldım ama yurtdışına gönderim varmı onu bilmiyorumKızlar ben bu ovu testini internetden nasıl bula bilirim.lütfen yurtdışına teslimatda olsun
cnm ben duzenli giremiyorum kpss var malum 4 ay kaldi derslerle ugrasiyorum cnm ama arada suphelendigimde burdan yardim aliyorum@babyonthego @AyAl80 @limelemontinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky @pembehayaller06 @Sugra @erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 @Gokdenizim @mayissinegi @elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi
İnşAllah canım.bende doktora gidicem bakalım noluyorBenim önümüzdeki ayda beklentim Yok kistten dolayı önce o tedavi edilecek daha ondan sonra ki aya inşallah
Bakdım orayada yok.Canım ben gittigidiyordan aldım ama yurtdışına gönderim varmı onu bilmiyorum
Bilmiyorum canım dahaBakdım orayada yok.
Ben aldım daha kullanamadım hiç canımkizlar bu ova. testlerini yapiyorsunuz ya nettekiyumurtlama tarihleriyörtüsüyor mu sonuclar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?