Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım noldu sonuç

Bizdede hiç bi.şey olmuyo yaneçe dene aptek gezdim hamısında balaca ağ testlerden varıydı.zornan 1inden ferqlisini tapdım

Men o gün almışdım 3 manatdıq. O uzun testderden. Aptekde di en bahalısı. Vereceyler

Sagol benim ya bu ay sogan kurude yaptim insallah olmustur
İnşallah canım bende diğer ay soğan kürü yapabilirim yarın başka doktora gidecem tekrar kist için bakalım o ne diyecek önce bunu eritelim sonra inşallah yaparım

O

Benimde bugün ama ne bir ağrı ne başka bir belirti hiçbirsey yok bekliyorum bakalım
Benim bat'a beş gün kaldı, days comfort diye bi erken gebelik testi aldım daha yapmadım bakalım eşimi bekliyorum, neden hep kendin yapıyorsun bu testleri tek başına dedi sen de umutlanıp üzülme diye tabi ki dedim ama bu ay önemli bizim için, yumurtlamayı değerlendirdik elimizden geldiğince, akşamı bekliyorum bakalım, yemek fln yapıyorum oyalanmak için. Sen de hamilesindir inşallah, bekleyen herkes hamile olsun bu ay. Her şeyin hayırlısı.

Valla bende dayanamadim test yaptim negatif cikti bakalim gecicekmi gunler daha bildiginiz normal bi gundeymisim gibi hafif karin sisligim var

Benimde eşim arasında hep böyle oluyor.sen yazınca canlandı gözümde

Canım benim inşallah mutlu haberler alırsınız akşam bizlerede haber vermeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…