Canım test bozuk gbi ama çizgide var tabi başka test yokmu elinde onunla yapsanKizlar bu iki teste bozukmu ne anlama geliyor allah askina birsey soyleyin
Canım noldu sonuçKizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm
Canım n’aptın kan verdin miEvet pazartesi verecegim kan cok uzun zamandir bekliyorum cok hayel kirikligi
Zaten hamilelikle adet sancıları nerdeyse aynı canımKızlarrr adetim 3 gun gectii adet olcakmısım gibi 3 gundur agrıyor kasıklarım ama olmadım dhaaa hamile olupta adet olcakmıs gibi hisseden varmııı
Hoşgeldin canım inşallahh inşallahBende varim bat 12 Mart dua edelim kizlar insallah melegimiz bizimledir
Sagol benim ya bu ay sogan kurude yaptim insallah olmusturHoşgeldin canım inşallahh inşallah
Bizdede hiç bi.şey olmuyo yaneçe dene aptek gezdim hamısında balaca ağ testlerden varıydı.zornan 1inden ferqlisini tapdım
İnşallah canım bende diğer ay soğan kürü yapabilirim yarın başka doktora gidecem tekrar kist için bakalım o ne diyecek önce bunu eritelim sonra inşallah yaparımSagol benim ya bu ay sogan kurude yaptim insallah olmustur
Bende iyiyim çok şükür biraz stresliyim yarın kontrolüm var yumurtam büyümüş mü diyeÇok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bakayım
Çok şükür Cnm yeni ay yeni umud dedik gün sayıyorum yarın kontrolüm var yumurta takibi yapıyor doktorHamd olsun canım iyi sayılırım sen nasılsın?
Ayy inşallah büyümüştür canım ya Rabbim ne muradın varda nasip etsin inşallahBende iyiyim çok şükür biraz stresliyim yarın kontrolüm var yumurtam büyümüş mü diye
Benimde bugün ama ne bir ağrı ne başka bir belirti hiçbirsey yok bekliyorum bakalımKizlar bat i bugun olanlar ne hissediyorsunuz durumlar nedir bende bi his yok suanlik yani sanci felan ama insallah tum yasadiklarim psikolojik degildir ..
İnşallah hamilesindir canımO
Benimde bugün ama ne bir ağrı ne başka bir belirti hiçbirsey yok bekliyorum bakalım
Hayır sabah test yaptım tekrar negatif cikti anlamadim birseyCanım n’aptın kan verdin mi
Benim bat'a beş gün kaldı, days comfort diye bi erken gebelik testi aldım daha yapmadım bakalım eşimi bekliyorum, neden hep kendin yapıyorsun bu testleri tek başına dediO
Benimde bugün ama ne bir ağrı ne başka bir belirti hiçbirsey yok bekliyorum bakalım
Canım seni üzmek istemem ama benimde öyle oldu.sora ağrı üçinde kan geldi.Valla bende dayanamadim test yaptim negatif cikti bakalim gecicekmi gunler daha bildiginiz normal bi gundeymisim gibi hafif karin sisligim var
Benimde eşim arasında hep böyle oluyor.sen yazınca canlandı gözümdeBenim bat'a beş gün kaldı, days comfort diye bi erken gebelik testi aldım daha yapmadım bakalım eşimi bekliyorum, neden hep kendin yapıyorsun bu testleri tek başına dedisen de umutlanıp üzülme diye tabi ki dedim ama bu ay önemli bizim için, yumurtlamayı değerlendirdik elimizden geldiğince, akşamı bekliyorum bakalım, yemek fln yapıyorum oyalanmak için. Sen de hamilesindir inşallah, bekleyen herkes hamile olsun bu ay. Her şeyin hayırlısı.
Bazen testlerde negatif çıkabiliyor canım en iyisi kan testiHayır sabah test yaptım tekrar negatif cikti anlamadim birsey
Canım benim inşallah mutlu haberler alırsınız akşam bizlerede haber vermeyi unutmaBenim bat'a beş gün kaldı, days comfort diye bi erken gebelik testi aldım daha yapmadım bakalım eşimi bekliyorum, neden hep kendin yapıyorsun bu testleri tek başına dedisen de umutlanıp üzülme diye tabi ki dedim ama bu ay önemli bizim için, yumurtlamayı değerlendirdik elimizden geldiğince, akşamı bekliyorum bakalım, yemek fln yapıyorum oyalanmak için. Sen de hamilesindir inşallah, bekleyen herkes hamile olsun bu ay. Her şeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?