- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 53
- 45
Evet pazartesi verecegim kan cok uzun zamandir bekliyorum cok hayel kirikligiCanım testler bozuk olduğunu düşünüyorum gebelik şüphen varsa kan ver istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pazartesi verecegim kan cok uzun zamandir bekliyorum cok hayel kirikligiCanım testler bozuk olduğunu düşünüyorum gebelik şüphen varsa kan ver istersen
canim baby ile baslayan bir marka mi adını tam hatirlayamadim ben aldigimda da bozuk çıkmıştıKizlar bu iki teste bozukmu ne anlama geliyor allah askina birsey soyleyin
Hayir canim.ikiside farkli markalarcanim baby ile baslayan bir marka mi adını tam hatirlayamadim ben aldigimda da bozuk çıkmıştı
Canım bende hala gelen giden bişey yokgzdy senin bat geçti canım durumun ne?
Canım üşütmüş ola bilirsin.bi doktora baş vurKizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm
Fazla idrar damlatmışda ola bilirsin canım.tekrar test yapKizlar bu iki teste bozukmu ne anlama geliyor allah askina birsey soyleyin
Cok degil 3.4 damla yaptim ikisinede anlamadim kafam karistiFazla idrar damlatmışda ola bilirsin canım.tekrar test yap
Bu testlerde biraz daha pahalısını al canım.bunlar bendede çok silik çizgi gösterdi.Cok degil 3.4 damla yaptim ikisinede anlamadim kafam karisti
Yarin sabah alacagim bir tane hemen kan testi yaptirmak istemiyorum hep hayal kirirligi yaşıyorumBu testlerde biraz daha pahalısını al canım.bunlar bendede çok silik çizgi gösterdi.
Adet tarihin geçtimi canimYarin sabah alacagim bir tane hemen kan testi yaptirmak istemiyorum hep hayal kirirligi yaşıyorum
Bende pko var duzenli adet olmuyorum en son adet tarihimi iki ay gectimAdet tarihin geçtimi canim
Geçmiş olsun canım.çok duydum pkolu olub hamile kalan.inşAllah olur sendedeBende pko var duzenli adet olmuyorum en son adet tarihimi iki ay gectim
Amiinn canım tsk ederim rabbim isteyen herkese versin cok bekletmesin insallahGeçmiş olsun canım.çok duydum pkolu olub hamile kalan.inşAllah olur sendede
İnşAllah canımAmiinn canım tsk ederim rabbim isteyen herkese versin cok bekletmesin insallah
sağol canım Allah razi olsun .darısı tüm isteyenlere inşa AllahKızlar merhabaaa
Uzun zamandır yoktum,ev ile alakalı işlerimiz vardı ama sizi takip edebildim.
Öncelikle hamile olan S sky19 @lati lokum @d_d_m @Megatron20 ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Bu ay ki yoğunluğumdan dolayı yumurtlama dönemimin sadece 1 gününü değerlendirebildim. Pek umudum olmasa da bat 19 Mart. Judy_K Bu arada sen de geri dönmüşsün işleri kolayladınız sanırım. Benim batı da ilk sayfaya ekleyebilir misin?