• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benim de 5 gun kaldi. bakalim nasil okacak merakla bekliyorum. belirtileri takip edenler ne durumda

ben ilk hamileligimde 2 farkli marka almistim 4 liraydi ikisi. 5 yıl once. hemen cikmisti iyi ki bozuk degilmis o zamanlar boyle seyleri bilmiyordum

Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm :KK43:

Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm :KK43:
Canım üşütmüş ola bilirsin.bi doktora baş vur

Kızlarrr adetim 3 gun gectii adet olcakmısım gibi 3 gundur agrıyor kasıklarım ama olmadım dhaaa hamile olupta adet olcakmıs gibi hisseden varmııı

Kızlar merhabaaa:halay:
Uzun zamandır yoktum,ev ile alakalı işlerimiz vardı ama sizi takip edebildim.
Öncelikle hamile olan S sky19 @lati lokum @d_d_m @Megatron20 ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Bu ay ki yoğunluğumdan dolayı yumurtlama dönemimin sadece 1 gününü değerlendirebildim. Pek umudum olmasa da bat 19 Mart. Judy_K Judy_K Bu arada sen de geri dönmüşsün işleri kolayladınız sanırım. Benim batı da ilk sayfaya ekleyebilir misin?
sağol canım Allah razi olsun .darısı tüm isteyenlere inşa Allah

Back