- 29 Ocak 2018
- 381
- 214
- 33
- 30
Bende varim bat 12 Mart dua edelim kizlar insallah melegimiz bizimledirBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
S sky19
@d_d_m
@lati lokum
@Megatron20
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@cennetyarim 15 şubat
gzdy 3 mart
@vals_dancer 6 mart
SerAy12 8 mart
Judy_K 12 mart
@Vayneymis 12 mart
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Minanur18 14 mart
@Gzd92 15 mart
@MirAy92 17 mart
@limelemon 17 mart
@ddenizyildizii 17 mart
@erdilara 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@pembehayaller06 19 mart
@Bikucukbalik 19 mart
@Esmakizz 20 mart
@hng-ky 24 mart
@Gloke 25 mart
kerem34gul 2 nisan
ftmclk 3 nisan
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
geçmiş olsunKızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden
sağol canım Allah razi olsun .darısı tüm isteyenlere inşa Allah
Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm
Saol canım benim inşallahgeçmiş olsun
umarım bi an önce kurtulursun kistten
Allaha şükür şu anlık sorun yok canım keseykeseyide gördüm. sıra kalp atışında. bu arada hosbuldum .farklı programlar indirdim ordan takip ediyorum .sizler nasılsınız uzun zamandır gorusemedikHoşgeldin canım çooook merak ettik seniii. Ne durumdasın bebiş sağlıklı mı kaç haftalıksın niye hamile günlüğü açmıyorsun canım?
Kızlar napıyorsunuz nasılsınız
Allaha şükür şu anlık sorun yok canım keseykeseyide gördüm. sıra kalp atışında. bu arada hosbuldum .farklı programlar indirdim ordan takip ediyorum .sizler nasılsınız uzun zamandır gorusemedik
Kızlar merhaba.her kese hayırlı hafta olur inşAllah.nasılsınız?adet tarihi olanlar adet oldumu?
Olsun güzel haberler alırsın inşAllah.canım ya bizde bu ovu testlerinden satılıyormu.hiç sormadım benHoşgeldin canım ben adetimi doğru şeyapmamışım ya benimki 15 mart
Olsun güzel haberler alırsın inşAllah.canım ya bizde bu ovu testlerinden satılıyormu.hiç sormadım ben
Bizdede hiç bi.şey olmuyo yaYox canım heç maraqlanmamışam ama yoxdu mence.
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bakayımKızlar napıyorsunuz nasılsınız
Çok şükür sağlıklı bi şekilde alırsan inşallah kucağına canım bizlerede dua etAllaha şükür şu anlık sorun yok canım keseykeseyide gördüm. sıra kalp atışında. bu arada hosbuldum .farklı programlar indirdim ordan takip ediyorum .sizler nasılsınız uzun zamandır gorusemedik
Amin canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sn nasılsın benim daha varKızlar merhaba.her kese hayırlı hafta olur inşAllah.nasılsınız?adet tarihi olanlar adet oldumu?
Benimde yarın adetimin son günü gelicek aya kaldıAmin canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sn nasılsın benim daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?