• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gzdy gzdy canım adet düzensizliğin mi var?
Canım aslında 2 aydır klomen kullanıyorum ve o tam günü gününde adet getiriyordu.Şu an gelen giden bişey yok bilmiyorun=( Ovulasyon testine göre adetimi 2 gün geçe ben yumurtladım.Kafalar karışık yani

Kızlar ben bu ovu testini internetden nasıl bula bilirim.lütfen yurtdışına teslimatda olsun

@babyonthego @AyAl80 @limelemon tinyrose tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky @pembehayaller06 @Sugra @erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 @Gokdenizim @mayissinegi @elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi:halay::süslü:
cnm ben duzenli giremiyorum kpss var malum 4 ay kaldi derslerle ugrasiyorum cnm ama arada suphelendigimde burdan yardim aliyorum
benim adet baslangicina 5 gun kaldi her zmnki gibi beklemiyorum cnm

kizlar bu ova. testlerini yapiyorsunuz ya nettekiyumurtlama tarihleriyörtüsüyor mu sonuclar ?

Back