• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. :dua: bu ay olucak gibi inşaALLAH:anneadayı:

Anniş adaylarımız:

@Mervetolgali :anneadayı::nazar:
S sky19 :anneadayı: :nazar:
@d_d_m :anneadayı: :nazar:
@lati lokum :anneadayı: :nazar:
@Megatron20 :anneadayı::nazar:

Hamiş adaylarımızın bat ları:

@cennetyarim 15 şubat :dua:
gzdy gzdy 3 mart :dua:
@vals_dancer 6 mart :duduk: :dua:
SerAy12 SerAy12 8 mart :duduk::dua:
Judy_K Judy_K 12 mart :dua:
@Vayneymis 12 mart :dua:
@Desperado25 12 mart :dua:
@Asiyemmm2121 13 mart :dua:
@blackpearl92 13 mart :dua:
@Minanur18 14 mart :dua:
@Gzd92 15 mart :dua:
@MirAy92 17 mart :dua:
@limelemon 17 mart :dua:
@ddenizyildizii 17 mart :dua:
@erdilara 17 mart :dua:
@melegim_06 18 mart :dua:
@bingildak 18 mart :dua:
@pembehayaller06 19 mart :dua:
@Bikucukbalik 19 mart :dua:
@Esmakizz 20 mart :dua:
@hng-ky 24 mart :dua:
@Gloke 25 mart :dua:
kerem34gul kerem34gul 2 nisan :dua:
ftmclk ftmclk 3 nisan :dua:

Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH :anneadayı::KK200::emir_bebek:
Bende varim bat 12 Mart dua edelim kizlar insallah melegimiz bizimledir

Kızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden
geçmiş olsun
umarım bi an önce kurtulursun kistten

Benim regli 7 mart. Ama gelen giden yok. Adetim de çok düzenli hiç şaşmaz. Sanırım kist oluştu. Yarın bi kan testi yaptıracam ama bakalım hayırlısı...

sağol canım Allah razi olsun .darısı tüm isteyenlere inşa Allah

Hoşgeldin canım çooook merak ettik seniii. Ne durumdasın bebiş sağlıklı mı kaç haftalıksın niye hamile günlüğü açmıyorsun canım?

Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm :KK43:

5.97 çıkması iyi bişey canım kendine dikkat et ağır kaldırma ani haraketler yapma. Soğuk algınlığından koru kendini ve pazartesi kan ver. Değerinin 2ye katlanması lazım canım. Kana da aldırma oluyor hamilelikte diyorlar. Kan değerlerini bizimle de paylaşırsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hoşgeldin canım çooook merak ettik seniii. Ne durumdasın bebiş sağlıklı mı kaç haftalıksın niye hamile günlüğü açmıyorsun canım?
Allaha şükür şu anlık sorun yok canım keseykeseyide gördüm. sıra kalp atışında. bu arada hosbuldum .farklı programlar indirdim ordan takip ediyorum .sizler nasılsınız uzun zamandır gorusemedik

Allaha şükür şu anlık sorun yok canım keseykeseyide gördüm. sıra kalp atışında. bu arada hosbuldum .farklı programlar indirdim ordan takip ediyorum .sizler nasılsınız uzun zamandır gorusemedik

Evet çok güzel programlar var. Ben de yazın indirmiştim bi kaçını. Hamile triplerine gidip hepsine bakıyordum. Meğersem değilmişim :KK70: Rabbim korusun canım seni de bebişini de. İnşaALLAH o meleğin kalp atışlarını da duyarsın tatlım :KK68:

Çok şükür sağlıklı bi şekilde alırsan inşallah kucağına canım bizlerede dua et

Back