• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bende adet düzenlensin diye gitmiştim şimdi bide kist çıktı onu tedavi edecez :63: zaten insanlar bayılıyor kötü şeyler duymak için uğraşıyorlar resmen iyi bişey desende altında bişeyler arıyorlar
Gerçekten bende artık öyle düşünmeye başladım 4 aylık evliyim bi hamile haberi duysalar ee hadi darısı başına senin Yok mu bişi niye yok vs vs

Kızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden
Canım çok üzüldüm ya inşAllah ilaçla geçer.

Bat 18 Mart böyle kutsal bir günün hayrına inşallah görmem kırmızıları . Kızlar hayırlısı olsun da bu ay rüyasında beni hamiş gören sayısı yüksek bu bir işaret olabilir mi :21:

Bat 18 Mart böyle kutsal bir günün hayrına inşallah görmem kırmızıları . Kızlar hayırlısı olsun da bu ay rüyasında beni hamiş gören sayısı yüksek bu bir işaret olabilir mi :21:

Hoş grldin canım ayyy hadi inşaALLAH. Ağrın falan var mı canım? Durumundan bizi haberdar edersin. Ekliyorum seni listeye

20180310_235659.jpg

Kizlar bu iki teste bozukmu ne anlama geliyor allah askina birsey soyleyin

Eklentiler

• 20180310_233123.jpg
    20180310_233123.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 42
Back