- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 32
Valla tecrube sahibi olanlar da sen gibi soyluyor :/Cok hafif pembe ye donuk birsey gordum ama göz yanilmasi bile olabilir varla yok arasiydi. Hamile degilim bence ama gecikmesi canimi sıktı
Gerçekten bende artık öyle düşünmeye başladım 4 aylık evliyim bi hamile haberi duysalar ee hadi darısı başına senin Yok mu bişi niye yok vs vsAynen canım bende adet düzenlensin diye gitmiştim şimdi bide kist çıktı onu tedavi edecezzaten insanlar bayılıyor kötü şeyler duymak için uğraşıyorlar resmen iyi bişey desende altında bişeyler arıyorlar
Canım çok üzüldüm ya inşAllah ilaçla geçer.Kızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden
Hep kırmızlar geliyor bi kerede çift çizgi gelseKirmizilar geldi
SormaHep kırmızlar geliyor bi kerede çift çizgi gelse
Bende adetim bitsin öyle gidice .hakkımızda hayırlısıSorma2. Denememdi. Bu ay test falan yapmicam. Bu siteye de girmicem carsamba gununden sonra. Akisina birakicam her seyi. Olursa olur olmazsa doktora gtcem zaten 3 4 kene dene olmazsa gel demisti
Kiz sen adet oldun mu gunun gecmisti en sonBende adetim bitsin öyle gidice .hakkımızda hayırlısı
Aynen canım aynenGerçekten bende artık öyle düşünmeye başladım 4 aylık evliyim bi hamile haberi duysalar ee hadi darısı başına senin Yok mu bişi niye yok vs vs
İnşallah canım benim çok saolCanım çok üzüldüm ya inşAllah ilaçla geçer.
Hadi ya hayırlısı canım diğer aylara olur inşallahKirmizilar geldi
Evet canım oldum malesef.kırmızlar bağladımKiz sen adet oldun mu gunun gecmisti en son
Benim 11 i 28 inci gun oluyo dongu olarak 12 sinde bat baslangicim. Suanlik sanci bisi yok goguslerim dolgunlasti agri yokEvet canım oldum malesef.kırmızlar bağladımsenin ne zaman?
Güzel haberler duyalım inşAllahBenim 11 i 28 inci gun oluyo dongu olarak 12 sinde bat baslangicim. Suanlik sanci bisi yok goguslerim dolgunlasti agri yok
Bat 18 Mart böyle kutsal bir günün hayrına inşallah görmem kırmızıları . Kızlar hayırlısı olsun da bu ay rüyasında beni hamiş gören sayısı yüksek bu bir işaret olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?