- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
O zaman yumurtlama günün ola bilir canım13 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yumurtlama günün ola bilir canım13 gün
Tmm da canim hiç akintim yok resim yüklemeyi de bilmiyorumO zaman yumurtlama günün ola bilir canım
Ben hiç yapmadım o testlerden. Onlar kesin mi oluyor canım?
Takvim uygulamasi dogru doktorun bana hesaplama tarihi yani yumurtlama donemi takvimi dogru cikmisti bendeVallahi bende anlamadm ctesi takvim yumurtlamasına göre günüm bakalım hangisi doğru söylüyor ://
15 yumurtlama gününü gösteriyor canım
Canım eyer hamileysen 3 ay düşük riski yüksek.o yüzden fazla abartı haraketler yapmaman gerekiyor.testde yapsan döllenmeyle alakalı çıkada bilir.bana sorarsan adeti beklemek en eysi ve kesin sonuç.Kızlar merhaba. Bat 15 Mart bekliyorum . Bu aralar spora da yazılmayı düşünüyordum . Eğer gebelik bir ihtimal varsa sporun sakıncası olur belki diye düşünüyorum.Sizce adet tarihimi bekleyip öyle mi spora başlamalıyım? Yoksa yarın test alsam belli olur mu ?
Yerlesme olabilir canim biraz daha bekle takip et ve test yaptir hemen gun icinde ama kan testi yaptir hatta git ver oglen al sonucuKızlar kavherengi kan geldi çok az.ondan sora gelmedi.bunun sebebi ne ola bilir?
İdrar testinde hiç bi şey çıkmadı ama.hastaneyede gidemem durumum müsait diğilYerlesme olabilir canim biraz daha bekle takip et ve test yaptir hemen gun icinde ama kan testi yaptir hatta git ver oglen al sonucu
Canım vardır bundada bi hayır canını sıkma nolur her şeyin bi çözümü var geç olsun güç olmasın sen burda bak herkese destek oluyosun güzel düşünüyosun Allahım sanada o güzel hayırlı haberleri vericek hatta bi örnek veriyim gerçi çook şaşırdığım yakın çevremde olan kızın hem kilosu hem kisti hemde pko teşhisi konulmuştu o arada dğk haplarıyla korunuyordu bikaç gün kullanmayı bıraktı o arada hamile kaldı Allah ol derse olur ben buna inanıyorum :)Kızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden
Öyle tabi canım Allah razı olsun Rabbim bizlerede nasip eder hayırlısıyla inşallahCanım vardır bundada bi hayır canını sıkma nolur her şeyin bi çözümü var geç olsun güç olmasın sen burda bak herkese destek oluyosun güzel düşünüyosun Allahım sanada o güzel hayırlı haberleri vericek hatta bi örnek veriyim gerçi çook şaşırdığım yakın çevremde olan kızın hem kilosu hem kisti hemde pko teşhisi konulmuştu o arada dğk haplarıyla korunuyordu bikaç gün kullanmayı bıraktı o arada hamile kaldı Allah ol derse olur ben buna inanıyorum :)
Sağol canım bugünde yaptım ikinci çizgi cok silik çiktç15 yumurtlama gününü gösteriyor canım
Kızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden