Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete 6 gün kaldı. Dünddn beri gögüslerim çok şiş ve ağrılı. Kasığımda da adet ağrısı gibi ağrı var. Galiba olmadı bu ay da. Zaten pek umutlu değildim

Kızlar adetime son 4 gün kaldi acaba ne zaman test yapsam pko luyum ya belli belirsiz günüm bazen zamanında geliyor bazen geçikiyor

canım çok kötü oldumm ya ilaçla geçecek mi dedi doktor?
Bilmiyorum canım kullan hasta olunca gel bakalım dedi sanırım hastalıkla atılıp atılmadığına bakacak sürekli bi engeller çıkıyor buda bizim sınavımız demek ki Neyi çok istersen onunla sınanırmışsın Rabbim sabrımızı arttırsın inşallah

Kızlar adete 6 gün kaldı. Dünddn beri gögüslerim çok şiş ve ağrılı. Kasığımda da adet ağrısı gibi ağrı var. Galiba olmadı bu ay da. Zaten pek umutlu değildim
İnşallah olmuştur canım hayırlı sağlıklı bi şekilde

Kızlar adetime son 4 gün kaldi acaba ne zaman test yapsam pko luyum ya belli belirsiz günüm bazen zamanında geliyor bazen geçikiyor
Bence bekle canım adetin geçsin sonra yap 4 gün sonra yanı kendini de şartlandırma sonra daha çok üzülüyoruz

Bence bekle canım adetin geçsin sonra yap 4 gün sonra yanı kendini de şartlandırma sonra daha çok üzülüyoruz
Yok canım olsa olmasa da Rabbim den o en hayırlısını bilir her ay olduğu gibi adet yaklaşınca meraklaniyor insan ama var yada yok diye bir şey düşünmüyorum neyse nasipte o

Yok canım olsa olmasa da Rabbim den o en hayırlısını bilir her ay olduğu gibi adet yaklaşınca meraklaniyor insan ama var yada yok diye bir şey düşünmüyorum neyse nasipte o
En iyisini yapıyorsun canım

Adetim 2 gun gecti, normalde olmayan birsey. En son bat tarihimde evde test yaptim negatif cikti iki ayri marka bu arada.. goguslerim asiri agriyor damarlar cikmis. Bel ve omuz agrisi var. Ama hic adet olacakmisim gibi karin agrisi da yok.. Bir daha test yapmak istemiyorum ama bir an evvel adet olsamda hic olmazsa gecikmese

Evet tatlım Rabbim sabrımızı sınıyor canım inşaALLAH bu sınavlardan kolaylıkla geçeriz canım Rabbim yardımcın olsun

8 gun daha bekle bence ole yap

Kızlar benimde 7 gun kaldı sabırsızlıkla bekliyorum geçen ay kimyasal gebeliğim oldu geçen ay ki belirtiler gogus hassasiyeti geceleri ateş yükselmesi kasik ağrıları karında batmalar bu ay kasik agrisi yine batmalar var ama gogus hassasiyeti yok gecenayki gibi ateş yükselmeleri yok ama karnımda çok farklı ağrılar oluyo ara ara anlamlandiramiyorum her hamilelikte farklı olurmu bilmiyorum benzer durum yasayanlar var mı...?

Benim artık hamilelikle ilgili devrelerim yandı kızlar ne okumak ne de yorum yapmak istiyorum çünkü bi halt bildiğim Yok hep yanılgı hep yanılgı artık oluruna bıraktım

Sürekli elimde telefon o belirti mi şu belirti mi ay şöyle olunca şu mu oluyo kafayı yicez az kaldi

Sürekli elimde telefon o belirti mi şu belirti mi ay şöyle olunca şu mu oluyo kafayı yicez az kaldi
Aynen ya bide nasıl okuyup bilinç altına atıyorsam akşamına aynı belirtileri yaşıyorum üstüne adette gecikince tamam kesin hamileyim diyorum sonuç sadece geciken bi adet başka bişey Yok

Bnde adet söktürücü kullanmaya başladım adet olur olmaz doktora gidicem şuan hamilelik oluşmuyorsada bari adetimi düzene sokmaya çalışıcam çevredeki bebek baskılarından hep bi yıldım artık zaten

Aynen canım bende adet düzenlensin diye gitmiştim şimdi bide kist çıktı onu tedavi edecez zaten insanlar bayılıyor kötü şeyler duymak için uğraşıyorlar resmen iyi bişey desende altında bişeyler arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…