Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Bat 15 Mart bekliyorum . Bu aralar spora da yazılmayı düşünüyordum . Eğer gebelik bir ihtimal varsa sporun sakıncası olur belki diye düşünüyorum.Sizce adet tarihimi bekleyip öyle mi spora başlamalıyım? Yoksa yarın test alsam belli olur mu ?

C
Canım eyer hamileysen 3 ay düşük riski yüksek.o yüzden fazla abartı haraketler yapmaman gerekiyor.testde yapsan döllenmeyle alakalı çıkada bilir.bana sorarsan adeti beklemek en eysi ve kesin sonuç.

Günaydın kızlar.hala adet olmadım 2 gündür halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum.testde de bi şey yok.kendi kendimi yedim bitirdim

Kızlar kavherengi kan geldi çok az.ondan sora gelmedi.bunun sebebi ne ola bilir?

Kızlar benim adetim iki gün sürmüştü sonra kahverengi leke gbi devam etmişti bugün gittim doktora kist varmış meğer bayağıda büyük ilaç verdi onu kullanacam 15 gün hasta olunca gel dedi bakalım bayağı moralim bozuldu bugün benim bu ay bi beklentim Yok o yüzden

Canım vardır bundada bi hayır canını sıkma nolur her şeyin bi çözümü var geç olsun güç olmasın sen burda bak herkese destek oluyosun güzel düşünüyosun Allahım sanada o güzel hayırlı haberleri vericek hatta bi örnek veriyim gerçi çook şaşırdığım yakın çevremde olan kızın hem kilosu hem kisti hemde pko teşhisi konulmuştu o arada dğk haplarıyla korunuyordu bikaç gün kullanmayı bıraktı o arada hamile kaldı Allah ol derse olur ben buna inanıyorum :)

Öyle tabi canım Allah razı olsun Rabbim bizlerede nasip eder hayırlısıyla inşallah

canım çok kötü oldumm ya ilaçla geçecek mi dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…