Ay ben cok agri cekiyrmKızlar bu arada ben 1 ay falan hayıt suyu içmiştim geçen ay oldum olası hep sancılı ağrılı geçirirdim adetimi bu ay hiç ağrım olmadı ben hayıt suyuna bağlıyorum yani bende bu yönde çok işe yaradı benim gibi olanlar içebilir
Ağrıyı kesen petler var kayınvaldem almışdı bana işe yaramışdı.ismi fohow diye bi firma turkiyede varmı bilemiyorumAy ben cok agri cekiyrm
Bende canım bide ben sadece bir gün değil adetimin sürdüğü süre boyunca çekiyordum iğneler ağrı kesiciler ilk defa bu ay olmadı gerçi bu seferki adetim de çok değişik ama onu içtim faydası çokmuş bi araştır istersen hamilelik içinde iyiymişAy ben cok agri cekiyrm
Yaaa ilk defa duydumAğrıyı kesen petler var kayınvaldem almışdı bana işe yaramışdı.ismi fohow diye bi firma turkiyede varmı bilemiyorum
Bende o zaman ilk defa duydum kesdi valla ağrımıYaaa ilk defa duydum
Allah mi soyletti kiz sana suan bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim :) camasir suyu ile deney ben yaptim oda şoyle bir seffaf bardaga idrari yarisina kadar yap doldurma bardagi yarisi kadarda domestos camasir suyu dok ustune eger kopururse hamissin diyolar kopurmez fark etmezse hamis degilsin diyolar simdi bunun amaci da şoyle idrar ve camasir suyu karisinca icinde reaksiyona giriyor birbiri karisinca bunu sabah ilk idrarinla yapmalisin vucud sabah kendini yeniledigi icin onerilir dene haber et bana simdi bakalim sendede kopuruyomuCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.çamaşır suyuyla nasıl yapılıyor anlata bilirmisin?
Sadece kedilerin değil birimde ayımız olsunAy deneyim bi ismi neydi bu ay hamile kaliriz diye dusunuyodum mart ayi ya :)) az tebessum edelim
İyiymiş walla canım bi bakim araştirim benBende o zaman ilk defa duydum kesdi valla ağrımı
İnşAllah hamilesindir canım)))ben karbonatla şeker denemişdim hamile çıkmışdım ama adet olmadım.yarında proqrama göre adet günüm denerim sabab haber ederimAllah mi soyletti kiz sana suan bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim :) camasir suyu ile deney ben yaptim oda şoyle bir seffaf bardaga idrari yarisina kadar yap doldurma bardagi yarisi kadarda domestos camasir suyu dok ustune eger kopururse hamissin diyolar kopurmez fark etmezse hamis degilsin diyolar simdi bunun amaci da şoyle idrar ve camasir suyu karisinca icinde reaksiyona giriyor birbiri karisinca bunu sabah ilk idrarinla yapmalisin vucud sabah kendini yeniledigi icin onerilir dene haber et bana simdi bakalim sendede kopuruyomu
Bakalim sans insallah kedilerdrn cok biz hamile kalirizSadece kedilerin değil birimde ayımız olsun
insallah hamilesindirİnşAllah hamilesindir canım)))ben karbonatla şeker denemişdim hamile çıkmışdım ama adet olmadım.yarında proqrama göre adet günüm denerim sabab haber ederim
Üşütmende ola biliyor canım.bende yaşadım lekeler şeklindeydi 1 hafta erken oldu adetim üstüne görme sandım ama üşütmüşümKizlar demissiniz ki kahverengi ve pembe kan geldi diyorsunuz arastirmalarima gore adet olmadan once eger ki bebek tutunmussa oluyor o etki yani bebek rahme tutundugu zaman ince damarlar catliyor rahimdeki buna kahverengi veya pembe bir kan a donusuyor ama bunun diger sebebi ise maalesef dusuk riski
Aminn aminnn inşallah canım ben arı sütü bal polen karışımı aldım bu ay adetten sonra kullanmaya başlıcam bide ovülasyon testi aldım ilk defa onları yapacam sen bişey yapıcakmısınBakalim sans insallah kedilerdrn cok biz hamile kaliriz
Pek ümidim yok ama bekliyoz işte)))Ins
insallah hamilesindir
Valla ovulasyonu demek istyrm ama becerirmiyim bilmiyrm iste markasi ne ovu testininAminn aminnn inşallah canım ben arı sütü bal polen karışımı aldım bu ay adetten sonra kullanmaya başlıcam bide ovülasyon testi aldım ilk defa onları yapacam sen bişey yapıcakmısın
allahtan umit kesilmez canim bekliyczPek ümidim yok ama bekliyoz işte)))
Dogrudur valla canim hayirlisi olsun hakkimizdaÜşütmende ola biliyor canım.bende yaşadım lekeler şeklindeydi 1 hafta erken oldu adetim üstüne görme sandım ama üşütmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?