• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CANIM senn baya yüksekmiş genede bnm 300 leeden düşmeye başladı 3.gittiğmde 11 e düşmüştü ertesi gününde kanamam oldu sen kaçıncı haftadasın 2000 e kadar çıkmş düşmeye mi başladı
Suan 6haftaya girdi 5+5 te ikibin i geçmiş dedi dr bilmiyorum yarın kan verecem yine düşecek mi artacak mi bilmiyorum.

Selam kizlar yeniyim bende burda devamli buralardaki hamis kalmak istyenlerin belirtilerini okuyorum bi cogunuz ile ayni belirtiler var sanki psikolojikmi bilemedim tabikide .. Benim adet döngüm 28 hic şasmadim gunuden gunu gunune adet olurum her ayin 12 sinde olurum gecen ay oldum doktora gittim dogurganlik gunumu hesapladi o tarihte iliskiye girdik eşimle ve iki uc gun sonra sag kasıgimda agri batma ve sag bacagim komple agrimaya basladi surekli gaz oluşuyor bi ara da sarimtirak akinti geldi vajinal bölgem islak gibi hissediyorum genelde resmen dakika basi idrar a cikiyorum cogaldi idrar ve sapsari geliyor arada karin icerisinde kramplar olusuyor ates basiyor vucudumu gece yani bu belirtiler hamislik belirtisimi
Bacaklarda ağrı belirti mi canım? Bende de var bu ay, belki yorgunluktandır, hayırlısı bakalım.
Sağlıklı bir gebelik değil istiyosan alalım istiyosan bi şans verip bir hafta bekleyelim dedi valla benimde kafam karışık moralim bozuk.düzelme şansı yokmu acaba bi sorun olursa kendiliğinden de düşerse zaten
Canım başka dr a da görün mutlaka, güvenme tek doktora. İnşallah sağlıklıdır bebişin.

Bacaklarda ağrı belirti mi canım? Bende de var bu ay, belki yorgunluktandır, hayırlısı bakalım.

Canım başka dr a da görün mutlaka, güvenme tek doktora. İnşallah sağlıklıdır bebişin.
Sağlıklı değil diyen devlet hastanesi deki dr.profesöre de gittim ozel e eski dr uma oda bana kızdı kurtajin acelesi ne dedi en az10 gün beklememi kalp atisi dyyulmazsa kürtaj dedi.artık beta hcg takibi yapmıyorum ben dedi tip bebek hastalarına dahi dedi çünkü kişiden kişiye değiştiğini ve bunun çok önemli olmadığını söyledi.önemli olan kese dedi ve bundan sonraki on günlük süreç..Bende bekleyeceğim haftaya pazartesiye kadar insallah hayirlisi

Sağlıklı değil diyen devlet hastanesi deki dr.profesöre de gittim ozel e eski dr uma oda bana kızdı kurtajin acelesi ne dedi en az10 gün beklememi kalp atisi dyyulmazsa kürtaj dedi.artık beta hcg takibi yapmıyorum ben dedi tip bebek hastalarına dahi dedi çünkü kişiden kişiye değiştiğini ve bunun çok önemli olmadığını söyledi.önemli olan kese dedi ve bundan sonraki on günlük süreç..Bende bekleyeceğim haftaya pazartesiye kadar insallah hayirlisi
Bekle canim son ana kadar kürtaj psikolojikte fizikselde zor bir sürec yasamis biri olarak söylüyorum gerekurse 3 bir doktora dah görun derim ben

Kizlar bat 28 subatti beta hgc 420 cikti hamileyim cuma gunu tekrar kan vercem yukselmismi bakacagim allah a cok şükür.
hayırlı olsun canım inşşalh yukselir düzenli bir şekilde. senin silik mi çıkmıştı ne zaman silik çıkmıştı ve ne kadar silikti:))))

Merhaba hanimlar internette gezinirken gördüm muhakkak sizlerde görmussunuzdur ... Camasir suyu ile gebelik testini ben yaptigimda pozitif cikti dis macunu ile denedim pozitif seker ile denedim pozitif. Hamile olmayan idrar ise kopurmuyor hamile isen camasir ve dis macunu kopuruyo sekerde erimiyor garip degilmi sizcede yillar yili once ezcanelerde testler yokken eski insanlar gebe olup olmadiklarini bu yontemlerle bilirlermis ne kadar dogru yanlis bilmiyorum tek turkler yapmamis yabanci devletlerden bi cogu bu yontemi uygulamis yorumlarinizi bekliyorum

Valla benim normalde bu sorun yoktu iliskiden sonra oldu ve surekli degil zten genelde gece yattigimda oluyo sık olmamak sartiyla

Back