Çok şükür canım gözün aydın bizlerede dua et inşallahKizlar bat 28 subatti beta hgc 420 cikti hamileyim cuma gunu tekrar kan vercem yukselmismi bakacagim allah a cok şükür.
bilimsel değil diye biliyıorum, çok yuanlış sonuç çıkan var, kaldı ki dediklerin asit baz etkileşimi muhabbetleri, yediğin asitli yiyeceklerden kaynaklı bir durum olabiliyormuş idrardakiMerhaba hanimlar internette gezinirken gördüm muhakkak sizlerde görmussunuzdur ... Camasir suyu ile gebelik testini ben yaptigimda pozitif cikti dis macunu ile denedim pozitif seker ile denedim pozitif. Hamile olmayan idrar ise kopurmuyor hamile isen camasir ve dis macunu kopuruyo sekerde erimiyor garip degilmi sizcede yillar yili once ezcanelerde testler yokken eski insanlar gebe olup olmadiklarini bu yontemlerle bilirlermis ne kadar dogru yanlis bilmiyorum tek turkler yapmamis yabanci devletlerden bi cogu bu yontemi uygulamis yorumlarinizi bekliyorum
Tamam canım insallah bende biraz beklemeyi dusunuyirumBekle canim son ana kadar kürtaj psikolojikte fizikselde zor bir sürec yasamis biri olarak söylüyorum gerekurse 3 bir doktora dah görun derim ben
Sabah idrariyla yaptim ben ama olede diyolar bilmiyom ne kadar dogru bat i bekliyorum ayin 12 si debilimsel değil diye biliyıorum, çok yuanlış sonuç çıkan var, kaldı ki dediklerin asit baz etkileşimi muhabbetleri, yediğin asitli yiyeceklerden kaynaklı bir durum olabiliyormuş idrardaki
Ederim canim etmem mi hep beraber sağ selamet yavrularimizi kucagimiza alalum insallahÇok şükür canım gözün aydın bizlerede dua et inşallah
Insallah hayirli haberler veririsin bizeTamam canım insallah bende biraz beklemeyi dusunuyirum
Canım benimle aynı durumları yaşadın içimden hasta olacağın geçiyordu her mesajını okuduğumda sana demek istemedim üzülme diye çünkü benimde aynen öyle oldu hatta hastalığım 6 gün geçmişti ama sonuç negatif Rabbim herşeyin en iyisini bilir vardır bi bildiği vardır bunda da bi hayır diyip teslim olmak kadar güzel bi duygu yok Allah’a bırak sadece sabrımızı arttırsın inşallah İmtihan yollarında yürürken rahmetinden ümit kesmekten sana sığınırız Rabbim takdir senindir sabır bizimGene bi hayal kirikligi gene bi husrankanda cikmadi hamilelik moralim cok bozuk 3 gun gecmisti sözde canim cok sikkin ben ilk bebegimi cok ozledim ne hayallerim vardi suan hepsi gitti allahim bi imtihana soktu beni elhamdülillah herseyine rabbim dualarinizi eksik etmeyin kizlar hersey icin cok saolun heycanla buraya yazmak cok guzeldi umudum bitti artik
Suan cok duygusalim baya moralim bozuk msjin cok iyi geldi aynen oyle biz caba gosteren anne adaylariyiz bir gun bizde mutluluktan ucucaz buna inaniyorum guveniyorum rabbim buyuk aslinda en guzel anneler biziz yilmadan caba gosteriyoruz rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah eyer bir gun hamile kalirsam buraya yazarim :)Canım benimle aynı durumları yaşadın içimden hasta olacağın geçiyordu her mesajını okuduğumda sana demek istemedim üzülme diye çünkü benimde aynen öyle oldu hatta hastalığım 6 gün geçmişti ama sonuç negatif Rabbim herşeyin en iyisini bilir vardır bi bildiği vardır bunda da bi hayır diyip teslim olmak kadar güzel bi duygu yok Allah’a bırak sadece sabrımızı arttırsın inşallah İmtihan yollarında yürürken rahmetinden ümit kesmekten sana sığınırız Rabbim takdir senindir sabır bizim
Aynen öyle canım burda konuşup heyecanla beklemek birilerinden mutlu haberler almak kadar güzel bişey Yok insanlar kendilerine dua ederken günahları engel olabiliyor ama başkasına edilen dualarda böyle bir durum yok o yüzden bol bol dua edelim birbirimize kim bilir hangimizin ki kabul olur.Suan cok duygusalim baya moralim bozuk msjin cok iyi geldi aynen oyle biz caba gosteren anne adaylariyiz bir gun bizde mutluluktan ucucaz buna inaniyorum guveniyorum rabbim buyuk aslinda en guzel anneler biziz yilmadan caba gosteriyoruz rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah eyer bir gun hamile kalirsam buraya yazarim :)
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.çamaşır suyuyla nasıl yapılıyor anlata bilirmisin?Merhaba hanimlar internette gezinirken gördüm muhakkak sizlerde görmussunuzdur ... Camasir suyu ile gebelik testini ben yaptigimda pozitif cikti dis macunu ile denedim pozitif seker ile denedim pozitif. Hamile olmayan idrar ise kopurmuyor hamile isen camasir ve dis macunu kopuruyo sekerde erimiyor garip degilmi sizcede yillar yili once ezcanelerde testler yokken eski insanlar gebe olup olmadiklarini bu yontemlerle bilirlermis ne kadar dogru yanlis bilmiyorum tek turkler yapmamis yabanci devletlerden bi cogu bu yontemi uygulamis yorumlarinizi bekliyorum
Canım akıntın kahverengi ve az az geliyosa üşütmüş ola bilirsin aynı şey benimde başıma geldiKızlar ben bu hastalığımdan hiç bişey anlamadım iki gün oldum şuan kesilmiş sonra gelir mi bilmiyorum kan testi negatif çıktı ilk defaböyle oldum
Canım üzülme olur inşAllah.Allahdan ümit kesilmezGene bi hayal kirikligi gene bi husrankanda cikmadi hamilelik moralim cok bozuk 3 gun gecmisti sözde canim cok sikkin ben ilk bebegimi cok ozledim ne hayallerim vardi suan hepsi gitti allahim bi imtihana soktu beni elhamdülillah herseyine rabbim dualarinizi eksik etmeyin kizlar hersey icin cok saolun heycanla buraya yazmak cok guzeldi umudum bitti artik
Canimsin sen benim insallah insallah rabbim duysun sesimizi :) ♡Aynen öyle canım burda konuşup heyecanla beklemek birilerinden mutlu haberler almak kadar güzel bişey Yok insanlar kendilerine dua ederken günahları engel olabiliyor ama başkasına edilen dualarda böyle bir durum yok o yüzden bol bol dua edelim birbirimize kim bilir hangimizin ki kabul olur.Yeni umutlarımız Nisa’n ayına inşallah o ay mutlu haberler alırız olmadı pes etmek Yok çalışmaya devam
Insallah canimCanım üzülme olur inşAllah.Allahdan ümit kesilmez
Yok canım benim bildiğin kırmızı adet gbiCanım akıntın kahverengi ve az az geliyosa üşütmüş ola bilirsin aynı şey benimde başıma geldi
Amin canım inşallahCanimsin sen benim insallah insallah rabbim duysun sesimizi :) ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?