• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacaklarda ağrı belirti mi canım? Bende de var bu ay, belki yorgunluktandır, hayırlısı bakalım.

Canım başka dr a da görün mutlaka, güvenme tek doktora. İnşallah sağlıklıdır bebişin.

Bacaklarda ağrı bende hep oluyor ki :(

Kizlar bat 28 subatti beta hgc 420 cikti hamileyim cuma gunu tekrar kan vercem yukselmismi bakacagim allah a cok şükür.

Ayyy çok şükürr bir hamilemiz daha oldu çok sevindim. Gitgide artıyor hamişlerimiz. Canım senin de değerin gitgide artar ikiye katlanır canım. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın

Ayyy çok şükürr bir hamilemiz daha oldu çok sevindim. Gitgide artıyor hamişlerimiz. Canım senin de değerin gitgide artar ikiye katlanır canım. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın
Insallah canim saglicakla aliriz kucagimiza cuma da saglik ocaginda kan verecegim sorunsuz artarak ilerler umarim

Kızlar ben bu hastalığımdan hiç bişey anlamadım iki gün oldum şuan kesilmiş sonra gelir mi bilmiyorum kan testi negatif çıktı ilk defaböyle oldum

Benim 2 ay önce öyle oldu canım. Üstüne görme sandım ama test negatif çıktı. Nedenini bende bilmiyorum

Kızlar bu arada ben 1 ay falan hayıt suyu içmiştim geçen ay oldum olası hep sancılı ağrılı geçirirdim adetimi bu ay hiç ağrım olmadı ben hayıt suyuna bağlıyorum yani bende bu yönde çok işe yaradı benim gibi olanlar içebilir

Hayıt suyu nedir canım?

Hayıt suyu nedir canım?
Bitkisel bi ot canım aktarlarda satılıyor onu içerek hamile kalan ve adetlerini düzene sokan adet sancıları kesilen bir sürü kişi varmış meğer bende içtim gerçekten ağrı hiç çekmedim adetim bitsin yine alıcam inşallah 3 ay düzenli kullanılıyormuş

Benim 2 ay önce öyle oldu canım. Üstüne görme sandım ama test negatif çıktı. Nedenini bende bilmiyorum
İyice hormonlarım bozuldu benim kafayı yediler sanırım :halay: senin yumurtlama günün geldi mi ki canım değerlendirdim demişsin

İyice hormonlarım bozuldu benim kafayı yediler sanırım :halay: senin yumurtlama günün geldi mi ki canım değerlendirdim demişsin

Evet tatlım geldi de geçti bile. Ama taşınma işlerinden dolayı biraz üşüttüm sanırım. Tutunmaz diye düşünüyorum. Gelecek aya kaldı umutlar inşaALLAH

Bitkisel bi ot canım aktarlarda satılıyor onu içerek hamile kalan ve adetlerini düzene sokan adet sancıları kesilen bir sürü kişi varmış meğer bende içtim gerçekten ağrı hiç çekmedim adetim bitsin yine alıcam inşallah 3 ay düzenli kullanılıyormuş

Bu taraflarda yok sanırım öyle bişey :(
Tadı nasıl?

Kızlar Ankara’da oturup kadın Doğum doktorundan memnun olanınız var mı?Gebelik öncesi doktor bulmam lazım ama doğru dürüst ilgili doktor bulamadım bu ay adetin peşine randevu alacağım ama bu ay özelden alacağım önerebileceğiniz kesinlikle tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

Çukurambar da ümit KORUCUOĞLU duydum ona gitmeyi düşünüyorum muayene olan var mı ümit beye özel muayenesi var 250 lira ücreti bel ki gideniniz vardır ona gidip memnun olan var mı kızlar:halay:

Arkadaşlar adetime 10 gün var, dün göğüs ağrım başladı, bazen adete 2 hafta kala başlardı göğüs ağrım, bir kaç gün kala başladığı ya da hiç ağrımadan adet gördüğüm de oldu. Ama moralim bozuldu yine hamile kalamadım sanırım dedim :110:

Arkadaşlar adetime 10 gün var, dün göğüs ağrım başladı, bazen adete 2 hafta kala başlardı göğüs ağrım, bir kaç gün kala başladığı ya da hiç ağrımadan adet gördüğüm de oldu. Ama moralim bozuldu yine hamile kalamadım sanırım dedim :110:

Benim de göğüslerim dünden beri ağrıyor canım ama üşüttüm sanırım. Psikolojik şeylere giremem :KK17:

Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. :dua: bu ay olucak gibi inşaALLAH:anneadayı:

Anniş adaylarımız:

@Mervetolgali :anneadayı::nazar:
@sky19 :anneadayı: :nazar:
@d_d_m :anneadayı: :nazar:
@lati lokum :anneadayı: :nazar:
M Megatron20 :anneadayı::nazar:

Hamiş adaylarımızın bat ları:

@cennetyarim 15 şubat :dua:
@Umudum- 15 şubat :dua:
@Bikucukbalik 18 şubat :dua:
ftmclk ftmclk 27 şubat :dua:
@gzdy 3 mart :dua:
@vals_dancer 6 mart :dua:
@aysh3n 8 mart :dua:
Judy_K Judy_K 12 mart :dua:
@Vayneymis 12 mart :dua:
@Asiyemmm2121 13 mart :dua:
@Minanur18 14 mart :dua:
@Gzd92 15 mart :dua:
@MirAy92 17 mart :dua:
limelemon limelemon 17 mart :dua:
@ddenizyildizii 17 mart :dua:
@erdilara 17 mart :dua:
melegim_06 melegim_06 18 mart :dua:
@pembehayaller06 19 mart :dua:
@hng-ky 24 mart :dua:
A Albatross35 25 mart :dua:
@kerem34gul 2 nisan :dua:

Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Kızlaar bakarmısınız? Nasıl olmuş ilk sayfamız? :KK68:

Bir de ben hamile kalan arkadaşlara şey sormak istiyorum, adetine 10 gün kala göğüs hassasiyeti veya ağrısı yaşayan oldu mu hiç, hamilelik belirtilerinde de var bu, adet belirtilerinde de var. İşin içinden çıkamıyorum.

Back