LABOQUICK diye bi marka canım gittigidiyordan aldım 30 tanesi 50 tl falandı bende ilk defa kullanacam sabah ilk idrar olmayacakmış gün içinde 4 saat sıvı alımı yapmadan testi yapacakmışızValla ovulasyonu demek istyrm ama becerirmiyim bilmiyrm iste markasi ne ovu testinin
Amin canım)))Dogrudur valla canim hayirlisi olsun hakkimizda
Him toptan aldin nasil kargo falan ne zaman getiriyo kargo parasi ne kadarLABOQUICK diye bi marka canım gittigidiyordan aldım 30 tanesi 50 tl falandı bende ilk defa kullanacam sabah ilk idrar olmayacakmış gün içinde 4 saat sıvı alımı yapmadan testi yapacakmışız
Kızlar bu flo takvimini kullanan varmı doğru çıkıyomu tahminleri?
Kargo ücretsizdi canım 3 günde falan getirdiHim toptan aldin nasil kargo falan ne zaman getiriyo kargo parasi ne kadar
Ben Pepapp kullanıyorum canım hem eğlenceli hemde en azından adet günlerimi yazıyorum ama ben bilmiyorum ne zaman hasta olacağımı oda hep yanlış biliyorKızlar bu flo takvimini kullanan varmı doğru çıkıyomu tahminleri?
Tamam canim cok saolKargo ücretsizdi canım 3 günde falan getirdi
Hahaha sen bilmiyosun o sendende bil.uyi desene :))Ben Pepapp kullanıyorum canım hem eğlenceli hemde en azından adet günlerimi yazıyorum ama ben bilmiyorum ne zaman hasta olacağımı oda hep yanlış biliyor
Canım üzülme lütfen sen sadece sabret ve kendini kotu dusuncekere itme eminim yakinda haberini alacagiz.Gene bi hayal kirikligi gene bi husrankanda cikmadi hamilelik moralim cok bozuk 3 gun gecmisti sözde canim cok sikkin ben ilk bebegimi cok ozledim ne hayallerim vardi suan hepsi gitti allahim bi imtihana soktu beni elhamdülillah herseyine rabbim dualarinizi eksik etmeyin kizlar hersey icin cok saolun heycanla buraya yazmak cok guzeldi umudum bitti artik
Ustune gormus olmayasin üstüne görmese öyle oluyor bir hafta sonra yin test yap canim ya insallah sağlıklı gebelikte yaşarsınız bean bakın kaç gündür ne le cekiyorumKızlar ben bu hastalığımdan hiç bişey anlamadım iki gün oldum şuan kesilmiş sonra gelir mi bilmiyorum kan testi negatif çıktı ilk defaböyle oldum
Cok saol canim benim allah razi olsnCanım üzülme lütfen sen sadece sabret ve kendini kotu dusuncekere itme eminim yakinda haberini alacagiz.
Canım ama normal adet oldum 2 gün geldi bide kan testinde çıkmadı ki üstüne görme nasıl oluyoUstune gormus olmayasin üstüne görmese öyle oluyor bir hafta sonra yin test yap canim ya insallah sağlıklı gebelikte yaşarsınız bean bakın kaç gündür ne le cekiyorum
Normal adet oluyorsun ama hamile oluyorsun hiç duymadım mi normal adet gibi uzun sürmuyormus iki üç gün falan öyle duymuştumCanım ama normal adet oldum 2 gün geldi bide kan testinde çıkmadı ki üstüne görme nasıl oluyo
Canım ben buraya yazdıktan sonra hamile kaldim ugurlumu geldin naptin senkonu acmıstımda ona yazanlar oluyor e bide mide bulantisi falan pek yazamiyorum ama buradayim aktifim yani
Kızlar kan sonucu da negatif çıktı hayırlısı artık yeni bat 4 Nisan yaz bari gerçi düzensiz ama bakalım
Bat 18 Mart canım ama bu ay gebelik ihtimalim çok zayıf hatta sıfır çünküyumurtlama takibi yapmadım
Öğlen Dr gittim yine alttan baktı keseyi gordu.kan değerlerin güzel yükselmesi düzenli artmadi sağlıksız olabileceğini düşünüyorum dedi.özel hastanedeki eski Dr uma da görüştüm kendisi Prof bana kızdı en az on gün beklemem i söyledi kalp atışı olmazsa kurtaj dedi.burdaki bana birakti istiyosan alalım dedi kafam karisik
Bir sonraki bat 24 Mart hayırlısı bakalım geçen ay kırmızı kart gördük malum 5 gün gecikme ile ...
Slm kızlar napıyorsunuz nasılsınız ben bu gün doktora gittim :) sağdan gelişiyormuş yumurta bir ay daha deneyelim dedik :) bakalım haftaya salı kontrolüm var :) dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?