• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ovulasyonu demek istyrm ama becerirmiyim bilmiyrm iste markasi ne ovu testinin
LABOQUICK diye bi marka canım gittigidiyordan aldım 30 tanesi 50 tl falandı bende ilk defa kullanacam sabah ilk idrar olmayacakmış gün içinde 4 saat sıvı alımı yapmadan testi yapacakmışız

LABOQUICK diye bi marka canım gittigidiyordan aldım 30 tanesi 50 tl falandı bende ilk defa kullanacam sabah ilk idrar olmayacakmış gün içinde 4 saat sıvı alımı yapmadan testi yapacakmışız
Him toptan aldin nasil kargo falan ne zaman getiriyo kargo parasi ne kadar

Kızlar bu flo takvimini kullanan varmı doğru çıkıyomu tahminleri?
Ben Pepapp kullanıyorum canım hem eğlenceli hemde en azından adet günlerimi yazıyorum ama ben bilmiyorum ne zaman hasta olacağımı oda hep yanlış biliyor :KK70:

Ben Pepapp kullanıyorum canım hem eğlenceli hemde en azından adet günlerimi yazıyorum ama ben bilmiyorum ne zaman hasta olacağımı oda hep yanlış biliyor :KK70:
Hahaha sen bilmiyosun o sendende bil.uyi desene :))

Gene bi hayal kirikligi gene bi husran :KK43: kanda cikmadi hamilelik moralim cok bozuk 3 gun gecmisti sözde canim cok sikkin ben ilk bebegimi cok ozledim :KK43: ne hayallerim vardi suan hepsi gitti allahim bi imtihana soktu beni elhamdülillah herseyine rabbim dualarinizi eksik etmeyin kizlar hersey icin cok saolun heycanla buraya yazmak cok guzeldi :KK43: umudum bitti artik
Canım üzülme lütfen sen sadece sabret ve kendini kotu dusuncekere itme eminim yakinda haberini alacagiz.

Kızlar ben bu hastalığımdan hiç bişey anlamadım iki gün oldum şuan kesilmiş sonra gelir mi bilmiyorum kan testi negatif çıktı ilk defaböyle oldum
Ustune gormus olmayasin üstüne görmese öyle oluyor bir hafta sonra yin test yap canim ya insallah sağlıklı gebelikte yaşarsınız bean bakın kaç gündür ne le cekiyorum

Ustune gormus olmayasin üstüne görmese öyle oluyor bir hafta sonra yin test yap canim ya insallah sağlıklı gebelikte yaşarsınız bean bakın kaç gündür ne le cekiyorum
Canım ama normal adet oldum 2 gün geldi bide kan testinde çıkmadı ki üstüne görme nasıl oluyo

Canım ben buraya yazdıktan sonra hamile kaldim ugurlumu geldin naptin sen :KK70: konu acmıstımda ona yazanlar oluyor e bide mide bulantisi falan pek yazamiyorum ama buradayim aktifim yani :KK70:

Aayyyy çook mutlu oldum keşke herkese uğurlu gelsemmm. Rabbim sağlıklı hamişlik yaşatsın canım. Sağlıkla kucağına al inşaALLAH

Öğlen Dr gittim yine alttan baktı keseyi gordu.kan değerlerin güzel yükselmesi düzenli artmadi sağlıksız olabileceğini düşünüyorum dedi.özel hastanedeki eski Dr uma da görüştüm kendisi Prof bana kızdı en az on gün beklemem i söyledi kalp atışı olmazsa kurtaj dedi.burdaki bana birakti istiyosan alalım dedi kafam karisik

Canım yaa nedir senin çektiğin bi türlü tam sevinemedin hamile kaldığına. Rabbim sevindirir inşaALLAH tatlım. Kendine dikkat et inşaALLAH değer yükselir canım.

Bir sonraki bat 24 Mart hayırlısı bakalım geçen ay kırmızı kart gördük malum 5 gün gecikme ile ...

Hoşgeldin canım hepinizi burda tekrar görmek çok güzel. Ekliyorum seni de şekerim birlikte bekleyelim.

Slm kızlar napıyorsunuz nasılsınız ben bu gün doktora gittim :) sağdan gelişiyormuş yumurta bir ay daha deneyelim dedik :) bakalım haftaya salı kontrolüm var :) dua edin olurmu

Hoşgeldin canım hadi inşaALLAH. İyice değerlendirin. Ben değerlendirdim ama 3-4 gündür baya soğuk oldu bana 3tane çorap giyiyorum üst üste yine ayaklar buz gibi. Bence benim bu ay olmadı. Siz değerlendirin iyice . dikkat et kendine

Back