- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
peki doktorun ne diyor
2 Nisan Cnm
Ben hasta oldum kızlar
Amin canım etmez miyim inşallah yakın zamanda sırayla haberlerinizi aliriz
yarın gidicem cnm bakim yine
Abla sen adet oldun mu?
Kızlar,kaç kişi hamile kaldı?!
10 gündür cezalıydım.Takip edemedim tek tek.
Bu ay bende klomen tedavisi oldum. Ama pek umudum olmasa da, haktan hayırlısı
Neyin var canımkızlar cok cok morelim bozuk cok
Kizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz
Canım beni de ekledinmi @Asiyemm2121
Adetime daha 10 gün var.14 mart hiç bir belirtim yok hemde hiç.
evet cnm adet sokturucu içtim
Sonradan degisti diye yazmistim canm ilk adet oldugumda hesaplarima gore oyleydi ama yumurtlama takibi yapiyordum ve adetim bittikten 3 gun sonra falan yunurtladm o yuzden bat degisti canmCanım senin adetini ben 12 mart diye hatırlıyorum değil mi?
Sonradan degisti diye yazmistim canm ilk adet oldugumda hesaplarima gore oyleydi ama yumurtlama takibi yapiyordum ve adetim bittikten 3 gun sonra falan yunurtladm o yuzden bat degisti canm
Aaaah ahhh zamanında olmuştum hatta 1 gün önce şimdi de 12 Mart’ta falan olucam bu sefer günü gününe hesaplamak bile içimden gelmiyor bunaldım iyice . Bana 12 mart yazabilirsiniz muhtemelen erkenden olurum etiketlerseniz mutlaka yazarım size çünkü etiket olmadan kaçırıyorum . Umudumu yitirmedim ama hamile olacağım ay bu ay değil ondan Emin’imB babyonthegoAyAl80 limelemon tinyrose E Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis Umudum- @Gloke H hng-ky P pembehayaller06 Sugra E erdilara Mervetolgali melegim_06 A Alonj C Comebaby20 G Gokdenizim mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi
Aaaah ahhh zamanında olmuştum hatta 1 gün önce şimdi de 12 Mart’ta falan olucam bu sefer günü gününe hesaplamak bile içimden gelmiyor bunaldım iyice . Bana 12 mart yazabilirsiniz muhtemelen erkenden olurum etiketlerseniz mutlaka yazarım size çünkü etiket olmadan kaçırıyorum . Umudumu yitirmedim ama hamile olacağım ay bu ay değil ondan Emin’im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?