• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar evde gebelik testi yoktu sabah forumda okudum lh yumurtlama testleri de gebeliği bilebilirmiş galiba. Adetime 3 gun kaldı. Ovulasyon testi pozitif. Sizce gebe olabilir miyim

Eklentiler

• C95A9937-9DAF-4834-8670-F02F331B0069.jpeg
    C95A9937-9DAF-4834-8670-F02F331B0069.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar evde gebelik testi yoktu sabah forumda okudum lh yumurtlama testleri de gebeliği bilebilirmiş galiba. Adetime 3 gun kaldı. Ovulasyon testi pozitif. Sizce gebe olabilir miyim
İkiside aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum

Kızlar,kaç kişi hamile kaldı?!
10 gündür cezalıydım.Takip edemedim tek tek.
Bu ay bende klomen tedavisi oldum. Ama pek umudum olmasa da, haktan hayırlısı:confused:

Kizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz :(

Kızlar merhaba ben
Kizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz :KK43:
Kizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz :KK43:
Canım benimde öyle ya hiç bi hiss etmiyorum 8 martda bende

Back