kerem34gul canım senin sonraki bat tarihin ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokkkk :)Üşüttüğünde de oluyor evet. Ama hamilelik belirtisi de olabilir tatlım. Test yapmadın mı?
İkiside aynı koyulukta olması lazım diye biliyorumKızlar evde gebelik testi yoktu sabah forumda okudum lh yumurtlama testleri de gebeliği bilebilirmiş galiba. Adetime 3 gun kaldı. Ovulasyon testi pozitif. Sizce gebe olabilir miyim
2 Nisan Cnmkerem34gul canım senin sonraki bat tarihin ne?
Pazartesi çıkacakmış sağlık ocağında vermişftmclk canım senin kan testi sonuçları çıkmadı mı?
Geçmiş olsun canım inşAllah bidahakine olur. ÜzülmeBen hasta oldum kızlar
Amin canım etmez miyim inşallah yakın zamanda sırayla haberlerinizi alirizAnniş adayı dua et biz hamiş adayları için
Rabbim sağlıkla inşaALLAH kucağına almayı nasip etsin
Ne desem boşBen hasta oldum kızlar
Neden umudun yok inss güzel haberi alirsinKızlar,kaç kişi hamile kaldı?!
10 gündür cezalıydım.Takip edemedim tek tek.
Bu ay bende klomen tedavisi oldum. Ama pek umudum olmasa da, haktan hayırlısı
Neden canim hayırdır ne oldukızlar cok cok morelim bozuk cok
Neden canim hayırdır ne oldu
peki doktorun ne diyoradet biliyosun ilaçla oldum ama o da erkenden kesildi gibi bişey butun dongum hersey degişti
Kizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz
Canım benimde öyle ya hiç bi hiss etmiyorum 8 martda bendeKizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz
Canım beni de ekledinmi @Asiyemm2121Eklerim tabiki şekerim