• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar,kaç kişi hamile kaldı?!
10 gündür cezalıydım.Takip edemedim tek tek.
Bu ay bende klomen tedavisi oldum. Ama pek umudum olmasa da, haktan hayırlısı:confused:

Özledim kız sonunda gelebildin sen dr benim gibi habire ceza yedin ya nedir çektiğimiz :KK53:

Kizlar hicbir belirtim yok. 5 6 mart bat. Ne adet ne hamilelik... hicbiseyin belirtisi yok. Hamile gibi hissetmiyorum da malesef. Umarim yaniliyorumdur ama. Ovulasyon testlerinde silik bi cizgi cikiyo ondan da umudum yok anlicaginiz :KK43:

Canım senin adetini ben 12 mart diye hatırlıyorum değil mi?

B babyonthego AyAl80 AyAl80 limelemon limelemon tinyrose tinyrose E Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis Umudum- Umudum- @Gloke H hng-ky P pembehayaller06 Sugra Sugra E erdilara Mervetolgali Mervetolgali melegim_06 melegim_06 A Alonj C Comebaby20 G Gokdenizim mayissinegi mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi:halay::süslü:

Sonradan degisti diye yazmistim canm ilk adet oldugumda hesaplarima gore oyleydi ama yumurtlama takibi yapiyordum ve adetim bittikten 3 gun sonra falan yunurtladm o yuzden bat degisti canm

Ha ben kaçırmışım orayı canım pardon. Düzeltiyorum o zaman

B babyonthego AyAl80 AyAl80 limelemon limelemon tinyrose tinyrose E Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis Umudum- Umudum- @Gloke H hng-ky P pembehayaller06 Sugra Sugra E erdilara Mervetolgali Mervetolgali melegim_06 melegim_06 A Alonj C Comebaby20 G Gokdenizim mayissinegi mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi:halay::süslü:
Aaaah ahhh zamanında olmuştum hatta 1 gün önce şimdi de 12 Mart’ta falan olucam bu sefer günü gününe hesaplamak bile içimden gelmiyor bunaldım iyice . Bana 12 mart yazabilirsiniz muhtemelen erkenden olurum etiketlerseniz mutlaka yazarım size çünkü etiket olmadan kaçırıyorum . Umudumu yitirmedim ama hamile olacağım ay bu ay değil ondan Emin’im

Aaaah ahhh zamanında olmuştum hatta 1 gün önce şimdi de 12 Mart’ta falan olucam bu sefer günü gününe hesaplamak bile içimden gelmiyor bunaldım iyice . Bana 12 mart yazabilirsiniz muhtemelen erkenden olurum etiketlerseniz mutlaka yazarım size çünkü etiket olmadan kaçırıyorum . Umudumu yitirmedim ama hamile olacağım ay bu ay değil ondan Emin’im

Ben yine de ekliyim canım eminsen bişey diyemem. Önümüzdeki ay olur inşaALLAH. Hoşgeldim bu arada :KK3:

Back