- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Gözün aydın canım. Sağlıklı hamişlerKızlar kese göründü eski doktorum a gittim ultrason gördü keseyi çok şükür dış gebelik değil haftaya kalp atışını duyarsınız dedi.beş hafta 4gunluk çıktı ultrasonda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım. Sağlıklı hamişlerKızlar kese göründü eski doktorum a gittim ultrason gördü keseyi çok şükür dış gebelik değil haftaya kalp atışını duyarsınız dedi.beş hafta 4gunluk çıktı ultrasonda
Sağol camin ayin 20 sinden beri hastanelerde geçti günüm kan ver gel bide dış gebelik riski beni öldürdü çok şükür bugün rahat bi uyku uyuyacağım. Darısı bekleyen bütün arkadaslara insallahGözün aydın canım. Sağlıklı hamişler
Tebrikler.inşAllah sağlıkla kucağına alırsınSağol camin ayin 20 sinden beri hastanelerde geçti günüm kan ver gel bide dış gebelik riski beni öldürdü çok şükür bugün rahat bi uyku uyuyacağım. Darısı bekleyen bütün arkadaslara insallah
Judy beni listeden sil girmeyeceğim sadece sizlerin güzel haberini okurum takip ederim .. iki kişi arasındaki olayı hepimizi etkilediniz karıştırdınız bi kaç kişi girmeye calissakta çoğu arkadaş yazmaz oldu hakkınızı helal edin çok güzel arkadaşlığımız oldu kısa sürede rabbim herkesin gönlüne göre versin ....
Olmada canım biz konuşmaya devam ederiz onlar ne yaşarsa arasında artık ister konuşsunlar ister konuşmasınlar biz elimizden geleni yaptık amacımız şimdi hamile olana kadar birbirinizle dertleşmek fikir almak ayrıca liste yenilenmediği ve kimse katılmadığı sürece sadece katılanlarla devam ederiz
Eski sohbet muhabbet yokki bu yüzden zaten hassasız bizide etkiliyor her neyse eskisi gibi olunacaksa varım zaten başka sorunum yok ama İnan zaten çok zor sınavdan geçiyoruz hepimiz de zerre kadar sıkıntıyı kaldıramayız neyse kısaca eskisi gibi olunacaksa bende burdayımCanım o olayla ne alakası var yazmak isteyen yazsın biz aynı biziz. Kucuk balık yok buralarda o da belki gelir. Ben topiği temizliycem ilk sayfayı düzenliycem sonra girip yine aynı heyecanları yaşarız. Taşınma nedeniyle eskisi kadar giremiyorum ama düzenim otursun yine eskisi gibi olucaz inşaALLAH. Beni listeden sil ne demek canım
Eski sohbet muhabbet yokki bu yüzden zaten hassasız bizide etkiliyor her neyse eskisi gibi olunacaksa varım zaten başka sorunum yok ama İnan zaten çok zor sınavdan geçiyoruz hepimiz de zerre kadar sıkıntıyı kaldıramayız neyse kısaca eskisi gibi olunacaksa bende burdayım
İnsallah Cnm insallah aminOlucak tatlım eskisinden daha güzel olucak inşaALLAH mutlu haberlerimizi paylaşacağız
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hamiş adaylarımızın bat larıASİYEMM2121 13 MART
@Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 12 mart
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
@cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
@Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
@sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
@elzem00 20 şubat
@d_d_m 20 şubat
kerem34gul 23 şubat
Pitircik81 23 şubat
@Spizella 25 şubat
ftmclk 27 şubat
@gzdy 3 mart
@vals_dancer 13 mart
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Ayyy çok şükür canım benim çok sevindim senin adınaKızlar kese göründü eski doktorum a gittim ultrason gördü keseyi çok şükür dış gebelik değil haftaya kalp atışını duyarsınız dedi.beş hafta 4gunluk çıktı ultrasonda
Benide eklermisin canım listeye 8 mart bendeYeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz tek tek ilgilenemiyorum. Zamanım yok bu aralar. Ama söz. Bi iki güne eski konuşmalara dönüp hepsini tek tek okuyup cavaplayacağım inşaALLAH. Kusuruma bakmayın nolur
Teşekkür ederim kuzum darısı sana ve bekleyen herkese inşallahAyyy çok şükür canım benim çok sevindim senin adına
Benide eklermisin canım listeye 8 mart bende
adetime 4 gün var rahimimde bi sancı var kasıklarıma vuruyo. sanki idrara sıkışmış gibi dokunamıyodum karın bölgeme üşüttüm mü niye olmuş olabilir fikriniz var mı
Teşekkür ederim kuzum darısı sana ve bekleyen herkese inşallah