• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@babyonthego @AyAl80 limelemon limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky @pembehayaller06 @Sugra @erdilara Mervetolgali Mervetolgali melegim_06 melegim_06 @Alonj @Comebaby20 @Gokdenizim @mayissinegi @elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi:halay::süslü:

Canım ben buraya yazdıktan sonra hamile kaldim ugurlumu geldin naptin sen :D konu acmıstımda ona yazanlar oluyor e bide mide bulantisi falan pek yazamiyorum ama buradayim aktifim yani :D

İyi günler arkadaşlar 2 gün geçti adet tarihin üzerinden günüm gelmeden 2 gün önce test yapmıştım negatifti ama şimdi de adet olmadım hala. 2 gün önce yapılan testin negatif olması normal midir?

Bat 18 Mart canım ama bu ay gebelik ihtimalim çok zayıf hatta sıfır çünkü :olamaz:yumurtlama takibi yapmadım:olamaz:

merhaba bende yeni evliyim 3 aycık oldu :) ama evlendiğimiz günden beri istiyoruz. bu ay benıimde sarı sarı fazla akın normalde hiç olmazdı bu kadar göbeğine ara ara kramp giriyo 17 martı heyecanla bekliyorum

İyi haber vermek isterdim ama olmadı tam günümde adet oldum. Bu ay aşılama yapılacaktı. Yumurtam aşılamadan önce çatladı. Doktor aşılamayı iptal etti bu ayı kendiniz değerlendirin, doğal yolla olma ihtimalide var dedi. Bu ay ki batım 17 Mart

Tatlım ihtimal varsa olur inşaALLAH sadece zamanı değildir belki. Rabbim en hayırlısını bilir. Tamam canım düzeltiyorum adet tarihini

Kizlar adetim gecti adet olmadim test yaptim bu sekilde oldu sabah ilk idrarla yaptim hic bisey cikmadi

Ben de gördüm silik çizgiyi canım ama bekleyen testlerde olabiliyor böyle şeyler. Benim bi kaç kez başıma geldi ama adet oldum sonrasında. Sen yine test yap ama ilk 10-20dakkada çıkmasına dikkat et. Ya da en iyisi kan testi cnm

İyi günler arkadaşlar 2 gün geçti adet tarihin üzerinden günüm gelmeden 2 gün önce test yapmıştım negatifti ama şimdi de adet olmadım hala. 2 gün önce yapılan testin negatif olması normal midir?
Geçen ay ben 2 gün geçince idrar testi yaptım negatifti, ertesi gün de adet oldum. Çok üzüldüm ama bu defa 4 gün geçmeden yapmicam. Senin için de hayırlısını diliyorum canım. Bu işler belli olmaz, günü gelmeden test yapıp pozitifi görenler de var.

merhaba bende yeni evliyim 3 aycık oldu :) ama evlendiğimiz günden beri istiyoruz. bu ay benıimde sarı sarı fazla akın normalde hiç olmazdı bu kadar göbeğine ara ara kramp giriyo 17 martı heyecanla bekliyorum

Hoş geldin yeni evli arkadaşımız :) heyecanla bekleyelim :) belirtilerini paylaşırsın bizimle :KK200:

Ben burayi hic unutmusum okadr umutsuzluga kapildimki ama rabbimin bana versigi guc ile tekrar ayaktayım yine adet oldum bitti adetim doktora tedaviye basladik kan verdim sonuclarima bakcak nedir nedegildir bat ise 19 mart :KK43:

Umutsuzluğa kapılma canım ALLAHtan umut kesilmez. Kan sonucunu bizimle de paylaşırsın canım

Ben de 17 Mart ı heyecanla bekliyorum canım 6 aylık evliyim, 3 aydır istiyoruz. Sevinelim bu ay ne olur Allahım yardım etsin.

Ben de gördüm silik çizgiyi canım ama bekleyen testlerde olabiliyor böyle şeyler. Benim bi kaç kez başıma geldi ama adet oldum sonrasında. Sen yine test yap ama ilk 10-20dakkada çıkmasına dikkat et. Ya da en iyisi kan testi cnm
Canimm aynen bekliyrm daha 2 3 gun velkiycem daha adet olmadim bakaljm hayirlisi

Geçen ay ben 2 gün geçince idrar testi yaptım negatifti, ertesi gün de adet oldum. Çok üzüldüm ama bu defa 4 gün geçmeden yapmicam. Senin için de hayırlısını diliyorum canım. Bu işler belli olmaz, günü gelmeden test yapıp pozitifi görenler de var.
Her ay düzenli olduğum için heyecanlandım biraz bakalım bugün test yapacağım yine gelmezse yarın da kan testi yaptiricam

Back