• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@babyonthego @AyAl80 limelemon limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky P pembehayaller06 @Sugra E erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 G Gokdenizim @mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi:halay::süslü:
Benim bat 17 mart canım yumurtlama dönemi yeni geçti, adetim 30 günde geliyor. Haydi inşallah, bu kez elimizden geleni yaptık

Benim bat 17 mart canım yumurtlama dönemi yeni geçti, adetim 30 günde geliyor. Haydi inşallah, bu kez elimizden geleni yaptık

Hoşgeldin tatlım. Değiştiriyorum o zaman tarihini. Elinizden geleni yaptıysanız heyecanla bekleyelim o zaman. :KK17:

Judy_K Judy_K peki siz hamile misimiz rica etsem 1 tane Meryem suresi okuyabilir misniz arkadaşın ismini versem konu dışı yazdım kusuta bakmayın

Aaaahh canım yaaa nerdeee. Hamile olsam ilk iş burda hamile günlüğü açıcam zaten görceksiniz hamile olup olmadığımı. Manyak gibi takıntılı şekilde herkesin hamilelik günlüğünü okuyorum. İnşaALLAH kendiminkini okurum. :dua:
Canım Meryem suresini geçen okumak istedim ama türkçe kabul etmiyorsunuz ki arapçam da yok benim :(

@babyonthego @AyAl80 limelemon limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky P pembehayaller06 @Sugra E erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 G Gokdenizim @mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi:halay::süslü:
İyi haber vermek isterdim ama olmadı tam günümde adet oldum. Bu ay aşılama yapılacaktı. Yumurtam aşılamadan önce çatladı. Doktor aşılamayı iptal etti bu ayı kendiniz değerlendirin, doğal yolla olma ihtimalide var dedi. Bu ay ki batım 17 Mart

Kizlar adetim gecti adet olmadim test yaptim bu sekilde oldu sabah ilk idrarla yaptim hic bisey cikmadi

Eklentiler

• IMG-20180304-WA0020.jpeg
    IMG-20180304-WA0020.jpeg
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
Ben burayi hic unutmusum okadr umutsuzluga kapildimki ama rabbimin bana versigi guc ile tekrar ayaktayım yine adet oldum bitti adetim doktora tedaviye basladik kan verdim sonuclarima bakcak nedir nedegildir bat ise 19 mart :(

Kızlar ben hala adet olmadım sat 16 ocaktı gebelik testi yapıyorum negatif 2 hafta geçti ha bugun ha yarın gelir diye beklerken.bende yumurta tembelliği olduğunu söylemişti yarın doktora gidicem artık moralim alt üst oldu napıcam bilmiyorum

Canim ben buradayim bi ara cok yogunum.kullandigim bi ilac var onu birakamadim bi sure beklemede kalcam galiba :) arkadaslarr istediginiz mujdeyi tez zamanda alin insallah :)

İyi haber vermek isterdim ama olmadı tam günümde adet oldum. Bu ay aşılama yapılacaktı. Yumurtam aşılamadan önce çatladı. Doktor aşılamayı iptal etti bu ayı kendiniz değerlendirin, doğal yolla olma ihtimalide var dedi. Bu ay ki batım 17 Mart
bat'larımız aynı canım hadi hayırlısı diyelim :KK200:
Hoşgeldin tatlım. Değiştiriyorum o zaman tarihini. Elinizden geleni yaptıysanız heyecanla bekleyelim o zaman. :KK17:
hoşbuldum canım güzel haberler paylaşalım okuyalım burda inşallah :KK200:

Kaç yıllık evlisin
Ben 9 aylık evliyim bir kere kimyasal gebelik yaşadım
Biraz bilgi verirmisin
Bende 6 aylık evliyim bir kimyasal gebeliğin oldu dr hormonlarına baktı psikolojik benim çok kafaya takıyorum yaşından dolayı 39 yaşındayım ben geç evlenince hemen olsun istiyor insan ama nasip takdiri ilahi inşaallah bu ay hepimiz o mutlu haberi aliriz

Daha adet olmadim kizlar 2 gun gecti

Back