Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaşşah bakalım amin hoşbuldukBen yine de ekliyim canım eminsen bişey diyemem. Önümüzdeki ay olur inşaALLAH. Hoşgeldim bu arada
Benim bat 17 mart canım yumurtlama dönemi yeni geçti, adetim 30 günde geliyor. Haydi inşallah, bu kez elimizden geleni yaptık@babyonthego @AyAl80 limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky P pembehayaller06 @Sugra E erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 G Gokdenizim @mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi
Benim bat 17 mart canım yumurtlama dönemi yeni geçti, adetim 30 günde geliyor. Haydi inşallah, bu kez elimizden geleni yaptık
Judy_K peki siz hamile misimiz rica etsem 1 tane Meryem suresi okuyabilir misniz arkadaşın ismini versem konu dışı yazdım kusuta bakmayın
Yaz Cnm bize doktordan gelinceyarın gidicem cnm bakim yine
İyi haber vermek isterdim ama olmadı tam günümde adet oldum. Bu ay aşılama yapılacaktı. Yumurtam aşılamadan önce çatladı. Doktor aşılamayı iptal etti bu ayı kendiniz değerlendirin, doğal yolla olma ihtimalide var dedi. Bu ay ki batım 17 Mart@babyonthego @AyAl80 limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky P pembehayaller06 @Sugra E erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 G Gokdenizim @mayissinegi E elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi
Orda silik bi cizgi var canm sanirim hamile olabilirsin :)Kizlar adetim gecti adet olmadim test yaptim bu sekilde oldu sabah ilk idrarla yaptim hic bisey cikmadi
Ben burayi hic unutmusum okadr umutsuzluga kapildimki ama rabbimin bana versigi guc ile tekrar ayaktayım yine adet oldum bitti adetim doktora tedaviye basladik kan verdim sonuclarima bakcak nedir nedegildir bat ise 19 mart@babyonthego @AyAl80 limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky P pembehayaller06 @Sugra E erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 G Gokdenizim @mayissinegi E elzem00
Canım yarın yine testi tekrarla çizgi koyulaşırsa hamilesindir inşAllahKizlar adetim gecti adet olmadim test yaptim bu sekilde oldu sabah ilk idrarla yaptim hic bisey cikmadi
Yok gülüm ikincisi.kistim olduğu için olmuyor.14 mart bat.hiç belirti olmazmı ama.olmadı bu ayda bence10gün var ama bekle daha umudunu kaybetme. İlk hamileliği mi bekliyoraun
Sağlık ocağı bu canım araya hafta sonu giriyo demek
silik çizgiyi gördüm :)Kizlar adetim gecti adet olmadim test yaptim bu sekilde oldu sabah ilk idrarla yaptim hic bisey cikmadi
Canim ben buradayim bi ara cok yogunum.kullandigim bi ilac var onu birakamadim bi sure beklemede kalcam galiba :) arkadaslarr istediginiz mujdeyi tez zamanda alin insallah :)@babyonthego @AyAl80 limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky P pembehayaller06 @Sugra E erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 G Gokdenizim @mayissinegi E elzem00
bat'larımız aynı canım hadi hayırlısı diyelimİyi haber vermek isterdim ama olmadı tam günümde adet oldum. Bu ay aşılama yapılacaktı. Yumurtam aşılamadan önce çatladı. Doktor aşılamayı iptal etti bu ayı kendiniz değerlendirin, doğal yolla olma ihtimalide var dedi. Bu ay ki batım 17 Mart
hoşbuldum canım güzel haberler paylaşalım okuyalım burda inşallahHoşgeldin tatlım. Değiştiriyorum o zaman tarihini. Elinizden geleni yaptıysanız heyecanla bekleyelim o zaman.
Bende 6 aylık evliyim bir kimyasal gebeliğin oldu dr hormonlarına baktı psikolojik benim çok kafaya takıyorum yaşından dolayı 39 yaşındayım ben geç evlenince hemen olsun istiyor insan ama nasip takdiri ilahi inşaallah bu ay hepimiz o mutlu haberi alirizKaç yıllık evlisin
Ben 9 aylık evliyim bir kere kimyasal gebelik yaşadım
Biraz bilgi verirmisin