Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kese göründü eski doktorum a gittim ultrason gördü keseyi çok şükür dış gebelik değil haftaya kalp atışını duyarsınız dedi.beş hafta 4gunluk çıktı ultrasonda
Gözün aydın canım. Sağlıklı hamişler

Canım o olayla ne alakası var yazmak isteyen yazsın biz aynı biziz. Kucuk balık yok buralarda o da belki gelir. Ben topiği temizliycem ilk sayfayı düzenliycem sonra girip yine aynı heyecanları yaşarız. Taşınma nedeniyle eskisi kadar giremiyorum ama düzenim otursun yine eskisi gibi olucaz inşaALLAH. Beni listeden sil ne demek canım

Sana katılıyorum canım. Bu bizim aramızda olan bişeydi oldu geçti. Sizi etkilemesin. Listeyi inşaALLAH bi güzel düzenliycem ondan sonra yeni batlarımızı beklemeye devam ederiz

Eski sohbet muhabbet yokki bu yüzden zaten hassasız bizide etkiliyor her neyse eskisi gibi olunacaksa varım zaten başka sorunum yok ama İnan zaten çok zor sınavdan geçiyoruz hepimiz de zerre kadar sıkıntıyı kaldıramayız neyse kısaca eskisi gibi olunacaksa bende burdayım

Olucak tatlım eskisinden daha güzel olucak inşaALLAH mutlu haberlerimizi paylaşacağız

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz tek tek ilgilenemiyorum. Zamanım yok bu aralar. Ama söz. Bi iki güne eski konuşmalara dönüp hepsini tek tek okuyup cavaplayacağım inşaALLAH. Kusuruma bakmayın nolur

adetime 4 gün var rahimimde bi sancı var kasıklarıma vuruyo. sanki idrara sıkışmış gibi dokunamıyodum karın bölgeme üşüttüm mü niye olmuş olabilir fikriniz var mı

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz tek tek ilgilenemiyorum. Zamanım yok bu aralar. Ama söz. Bi iki güne eski konuşmalara dönüp hepsini tek tek okuyup cavaplayacağım inşaALLAH. Kusuruma bakmayın nolur
Benide eklermisin canım listeye 8 mart bende

adetime 4 gün var rahimimde bi sancı var kasıklarıma vuruyo. sanki idrara sıkışmış gibi dokunamıyodum karın bölgeme üşüttüm mü niye olmuş olabilir fikriniz var mı

Üşüttüğünde de oluyor evet. Ama hamilelik belirtisi de olabilir tatlım. Test yapmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…