Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen durmadan tuvalete gidiyrm agrim var acaba oldum mu diye ama olmadim

Kızlar adetime 6 gun var 10 gundur kasıklarımda agrı varr bide hep akıntım var vajınısmusu bbir ay once yendim acaba hamile olabilir miyimm

Valla canim insallah hamilesindir bende adet olamm lazimdi bu gun sozde olmadim ama akintim var hayirlisi diyelim hayirlisi olsun insallah vardir adetini bekle test yapma yipranirsin
Kızlar adetime 6 gun var 10 gundur kasıklarımda agrı varr bide hep akıntım var vajınısmusu bbir ay once yendim acaba hamile olabilir miyimm

Valla canim insallah hamilesindir bende adet olamm lazimdi bu gun sozde olmadim ama akintim var hayirlisi diyelim hayirlisi olsun insallah vardir adetini bekle test yapma yipranirsin
İnsallah yaaa baska boyle olupta hamile olan var mııı

Bende hiç akıntı yok tedaviden sonra

Canimmmmmm adete yakinda akinti oluyo hamile oluncada kafamiz karisik ama olmayanda var sende belirti var mi
Ben hiç bi şey hiss etmiyorum ara sıra sol kasığımda batma oluyo oda çok az ve hatta en kuru halim yani

Be
Ben hiç bi şey hiss etmiyorum ara sıra sol kasığımda batma oluyo oda çok az ve hatta en kuru halim yani[/QUOTE him ya sey diycem ben 1 bardak sogan suyu icmistim ama sadece bi bardak adetim ondan gecikmesin

Fazla dusunmemeye calisin birakin bebiş size sürpriz yapsın sanki hiiiiiiiiiiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…