Canım stres yaparsanda adetin olmaz o yüzden oluruna bırak.Aynen durmadan tuvalete gidiyrm agrim var acaba oldum mu diyeama olmadim
Ay napim heycan beni mafetti ya goguslerim sizliyo :)) hayirlisu artik napalimCanım stres yaparsanda adetin olmaz o yüzden oluruna bırak.
Kızlar adetime 6 gun var 10 gundur kasıklarımda agrı varr bide hep akıntım var vajınısmusu bbir ay once yendim acaba hamile olabilir miyimm
İnsallah yaaa baska boyle olupta hamile olan var mıııValla canim insallah hamilesindir bende adet olamm lazimdi bu gun sozde olmadim ama akintim var hayirlisi diyelim hayirlisi olsun insallah vardir adetini bekle test yapma yipranirsin
Bende hiç akıntı yok tedaviden sonraValla canim insallah hamilesindir bende adet olamm lazimdi bu gun sozde olmadim ama akintim var hayirlisi diyelim hayirlisi olsun insallah vardir adetini bekle test yapma yipranirsin
Canimmmmmm adete yakinda akinti oluyo hamile oluncada kafamiz karisik ama olmayanda var sende belirti var miAkıntı olması şartmı?
Ben hiç bi şey hiss etmiyorum ara sıra sol kasığımda batma oluyo oda çok az ve hatta en kuru halim yaniCanimmmmmm adete yakinda akinti oluyo hamile oluncada kafamiz karisik ama olmayanda var sende belirti var mi
Ben hiç bi şey hiss etmiyorum ara sıra sol kasığımda batma oluyo oda çok az ve hatta en kuru halim yani[/QUOTE him ya sey diycem ben 1 bardak sogan suyu icmistim ama sadece bi bardak adetim ondan gecikmesin
Bilmem ki canım
Ay yanlis yazmisim yaaa :))) hersey rabbimin elinde bir gun bizde sevincz lac aylik evlisin ilk bebek mi dusunuyosunBilmem ki canım
İnşAllah canım ya 6 aylık evliyim ilk bebek canıöAy yanlis yazmisim yaaa :))) hersey rabbimin elinde bir gun bizde sevincz lac aylik evlisin ilk bebek mi dusunuyosun
Him masallah bende 8 aylik ve ilk bebegimi kaybettim 8 haftalikkenİnşAllah canım ya 6 aylık evliyim ilk bebek canıö
Ya canım yaaa.olur yine inşAllah.ben daha hiç kalamadımHi
Him masallah bende 8 aylik ve ilk bebegimi kaybettim 8 haftalikken
Hade bakam. Hepimiz icin hayırlısıHadi hayirlisi :) canim benimde bu gun ama daha olmadim agrilarim var ama baklim
Fazla dusunmemeye calisin birakin bebiş size sürpriz yapsın sanki hiiiiiiiiiiç.Amin hepimizin insallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşim de kızıyor. Bir daha hamilelik , test, bebek konularını açmayacaksın. Konuşmak istemiyorum. Yoruldum diyor. Allah hakkımızda hayırlısını saglıkla sıhhatle versin tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?