• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar iste benimde adetim 5 subatti bu gun programa gore olmam gerekiyo bacaklarim agriyo kasiklarim agriyo falan ama gelen giden yok insallah hamileyizdir ama ben test yaptim bisey yoktu :( adet olmazsam 3 gun bekliycem bakalim nolacak hepimize rabbim nasip etsin insallah

Kizlar iste benimde adetim 5 subatti bu gun programa gore olmam gerekiyo bacaklarim agriyo kasiklarim agriyo falan ama gelen giden yok insallah hamileyizdir ama ben test yaptim bisey yoktu :KK43: adet olmazsam 3 gun bekliycem bakalim nolacak hepimize rabbim nasip etsin insallah
O proqramlara pekde güvenmiyorum ben en iysi kendin hesapla canım

M
Benim nasil biliyomusun programdan hep bi gun yada 2 gun once oluyodum ama benimki bi ay 26 bi ay 25 bi ay 27 gun oynuyo ay ay degisiyo 5subat iste sen hesaplaya bilirsen hesapla :))

Yani adetimin ustunden tam 27 gun cekmis bakalim hayirlisi ya ama goguslerimde belirti yok sadece cok hafif sizliyo

Hayırlısı canım inşAllah bazen geç döllenmede ola biliyor.stresdende geçikmiş ola biliyor.ama pek fazlada ümitlenme sora hayal kırıklığı çok kötü oluyor

Aynen yaaa ama agrilarim var bakalim hayirlisi rabbimden haberleselim senin kac gunun var
Hayırlısı canım inşAllah bazen geç döllenmede ola biliyor.stresdende geçikmiş ola biliyor.ama pek fazlada ümitlenme sora hayal kırıklığı çok kötü oluyor

Aynen öyle beni ilgilendirmiyor aralarında olanlar ama bana yatsitmadiklari surece beni ilgilendirmez ama ayni şeylerden bahsediyoruz İnan bana dersimiz ayni ayni dili konuşuyoruz beraber sevinip beraber ağlıyoruz burada ve kimsenin daha fazla stresi kaldıramayacağına Emin’im
Aynen canım

Back