Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum canım sağol cevap verdin icinİnsallah hamilesindir Cnm doğru 1 mart adet tarihin 29 ocak ise subat 28 cekiyor 1 mart yeni tarihin ama adetin gecikmiş her halükarda test yapsana
Amin canım. Hepimize inşAllahİnşallah canım Allah yardımcın olsun
Aynen canım daha erken ben çok yapdım hiç bir neticesini göremedim.en iyisi sabr etmekBenim de 8 mart. Ama test yaptım negatif çıktı.
Ne kadar zamandır evlisin?Benim de 8 mart. Ama test yaptım negatif çıktı.
O proqramlara pekde güvenmiyorum ben en iysi kendin hesapla canımKizlar iste benimde adetim 5 subatti bu gun programa gore olmam gerekiyo bacaklarim agriyo kasiklarim agriyo falan ama gelen giden yok insallah hamileyizdir ama ben test yaptim bisey yoktuadet olmazsam 3 gun bekliycem bakalim nolacak hepimize rabbim nasip etsin insallah
O proqramlara pekde güvenmiyorum ben en iysi kendin hesapla canım
Benim nasil biliyomusun programdan hep bi gun yada 2 gun once oluyodum ama benimki bi ay 26 bi ay 25 bi ay 27 gun oynuyo ay ay degisiyo 5subat iste sen hesaplaya bilirsen hesapla :))O proqramlara pekde güvenmiyorum ben en iysi kendin hesapla canım
Hayırlısı canım inşAllah bazen geç döllenmede ola biliyor.stresdende geçikmiş ola biliyor.ama pek fazlada ümitlenme sora hayal kırıklığı çok kötü oluyor
Canım belki hamilesindirMeraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Aynen canımAynen öyle beni ilgilendirmiyor aralarında olanlar ama bana yatsitmadiklari surece beni ilgilendirmez ama ayni şeylerden bahsediyoruz İnan bana dersimiz ayni ayni dili konuşuyoruz beraber sevinip beraber ağlıyoruz burada ve kimsenin daha fazla stresi kaldıramayacağına Emin’im
Inşallah canımrabbim herkesingönlüne göre versinCanım belki hamilesindir
Canım bazen testler negatif çıkabiliyor benim arkadaşımda hep negatif görürdü kanda pozitif çıktı bende geçenlerde yaptım negatifti kan verdim p.tesi sonuç çıkacak bakalım inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay
İnşallah canım benimInsallah hamileyizdir ya hepimiz canlar insallah sizlerde guzel haber verirsiniz
Ne kadar zamandır evlisin?
Evet canım çok zor beklemek2 senedir..ilk sene düşünmemiştim hic. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?