• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa gerçekten mi öz ablan mı canım hoşgelmiş MirAy92 MirAy92 iyiki gelmiş neşemizi artırır inşallah :KK76::KK49:
Hoş bulduk. :halay: Ben Judy_K Judy_K den cok once kaydoldum buraya ama pek aktif değilim. Sadece okuyorum. Arada sırada cvp yazıyorum. Vakit bulunca. O maşAllah hep burda:KK15: ben de hamile kalmak isteyip de kalamayanlardanım. ALLAH hepimize nasip etsin inşAllah. :dua:

Hoş bulduk. :halay: Ben Judy_K Judy_K den cok once kaydoldum buraya ama pek aktif değilim. Sadece okuyorum. Arada sırada cvp yazıyorum. Vakit bulunca. O maşAllah hep burda:KK15: ben de hamile kalmak isteyip de kalamayanlardanım. ALLAH hepimize nasip etsin inşAllah. :dua:
inşallah canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah sende ne sorun var ki

Judy_K Judy_K cım istersen ilk sayfayı bi herkesi etiketle ses çıkarmayanları listeden çıkar ki kim hasta kim hamile kim aktif bilelim adet tarihi geçenlerden hala ses yok listede kalmasınlar bence boşuna

Kızlar doktor bana 3 fitil bi antibiyotik verdi 1 fitil 2 si bittikten sonra kullan dedi de şimi bu 2 si günde 1 defa ben şimdi biri aldım diğerini de alsam olur mu 20 dk aralıkla

Judy_K Judy_K cım istersen ilk sayfayı bi herkesi etiketle ses çıkarmayanları listeden çıkar ki kim hasta kim hamile kim aktif bilelim adet tarihi geçenlerden hala ses yok listede kalmasınlar bence boşuna

Güzel fikir tatlım yapıyorum şimdi

Hep burdaymışım :63: bat tarihini söle kız listeye ekliycem seni :bicak:

Kızlar günaydın.benim yumurtlamam akşam olmuşdu ama biz eşimle ertesi gün öğle ilişkiye gire bilmişdik.sizce hamile kala bilirmiyim yumurta yaşarmı o zamana kadar?

Kızlar günaydın.benim yumurtlamam akşam olmuşdu ama biz eşimle ertesi gün öğle ilişkiye gire bilmişdik.sizce hamile kala bilirmiyim yumurta yaşarmı o zamana kadar?
Yaşar canım bildiğim kadarıyla yumurtanın yaşama süresi 24 36 saat arasıymış inşallah hamile kalırsın

Back