Bu arada yeni batım 2 Nisan :) ama
kismet Cnm bakalım :)Hadi gözün aydın canım bitsinde hayırlısyla çalışmalara başla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kismet Cnm bakalım :)Hadi gözün aydın canım bitsinde hayırlısyla çalışmalara başla inşallah
Hoş bulduk. Ben Judy_K den cok once kaydoldum buraya ama pek aktif değilim. Sadece okuyorum. Arada sırada cvp yazıyorum. Vakit bulunca. O maşAllah hep burda ben de hamile kalmak isteyip de kalamayanlardanım. ALLAH hepimize nasip etsin inşAllah.Aaa gerçekten mi öz ablan mı canım hoşgelmiş MirAy92 iyiki gelmiş neşemizi artırır inşallah
inşallah canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah sende ne sorun var kiHoş bulduk. Ben Judy_K den cok once kaydoldum buraya ama pek aktif değilim. Sadece okuyorum. Arada sırada cvp yazıyorum. Vakit bulunca. O maşAllah hep burda ben de hamile kalmak isteyip de kalamayanlardanım. ALLAH hepimize nasip etsin inşAllah.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımKızlar sonuç çıkmamış p.tesiye kaldı dedi ne kadar stres yapmıştım
İnşallah canım benim hepimiz inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Judy_K cım istersen ilk sayfayı bi herkesi etiketle ses çıkarmayanları listeden çıkar ki kim hasta kim hamile kim aktif bilelim adet tarihi geçenlerden hala ses yok listede kalmasınlar bence boşuna
Hoş bulduk. Ben Judy_K den cok once kaydoldum buraya ama pek aktif değilim. Sadece okuyorum. Arada sırada cvp yazıyorum. Vakit bulunca. O maşAllah hep burda ben de hamile kalmak isteyip de kalamayanlardanım. ALLAH hepimize nasip etsin inşAllah.
Niye öyle geç canım erken çıkar normalde en geç bir günCanım aradım hala çıkmamış ne zormuş beklemek walla karnıma kramplar girdi Allah yardımcımız olsun inşallah hayırla sonuçlandırır Ümit’lerimiz boşa gitmez ne zormuş
17 mart olması lazım heralde galiba sanursamHep burdaymışım bat tarihini söle kız listeye ekliycem seni
Vardı sorunlar cok tedavi oldum. 6 aydır tedaviyi bıraktım. Yani bitti. Bu ay da olmazsam iyi bi doktora görünücem inşAllahinşallah canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah sende ne sorun var ki
Sağlık ocağı bu canım araya hafta sonu giriyo demekNiye öyle geç canım erken çıkar normalde en geç bir gün
Yaşar canım bildiğim kadarıyla yumurtanın yaşama süresi 24 36 saat arasıymış inşallah hamile kalırsınKızlar günaydın.benim yumurtlamam akşam olmuşdu ama biz eşimle ertesi gün öğle ilişkiye gire bilmişdik.sizce hamile kala bilirmiyim yumurta yaşarmı o zamana kadar?
İnşallah canım Allah yardımcın olsunVardı sorunlar cok tedavi oldum. 6 aydır tedaviyi bıraktım. Yani bitti. Bu ay da olmazsam iyi bi doktora görünücem inşAllah
İnşAllah canım ya.her kese nasip olur inşAllahYaşar canım bildiğim kadarıyla yumurtanın yaşama süresi 24 36 saat arasıymış inşallah hamile kalırsın
Canım adet oldunmu sen?Cok ince gorunmez cizgi var gibiydi sanirim ya yeni hatirladim ama ben bi yere koyup bekmedim zaten bat gunum yarin bakalim ne olucak
İnşallah canımİnşAllah canım ya.her kese nasip olur inşAllah