- 27 Aralık 2017
- 466
- 156
- 18
Yok
Canim yok olmadim sen gunum bu gun ama gelen giden yok agrilarim varCanım adet oldunmu sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yok olmadim sen gunum bu gun ama gelen giden yok agrilarim varCanım adet oldunmu sen?
Hadi hayirlisi :) canim benimde bu gun ama daha olmadim agrilarim var ama baklimKizlar adetime 4 gun kaldi ama ilk defa adet sancilari agrilar yok.. Hade bakam hayirlisi
Yok benim ki 8 mart.inşAllah güzel haberler sonuçlanır.ama ben bi şey hiss etmiyorum.akıntı falanda yokYok
Canim yok olmadim sen gunum bu gun ama gelen giden yok agrilarim var
Benimde öyle dün kramplarım vardı ama bugun hiç bi.şey yok.adetimde 8 martKizlar adetime 4 gun kaldi ama ilk defa adet sancilari agrilar yok.. Hade bakam hayirlisi
Yok benim ki 8 mart.inşAllah güzel haberler sonuçlanır.ama ben bi şey hiss etmiyorum.akıntı falanda yok
Ben. Artık erken test yamaya tövbeliyim bekle Cnm acele etme rabbim gönlüne göre versinBenim de 8 mart. Ama test yaptım negatif çıktı.
Ben. Artık erken test yamaya tövbeliyim bekle Cnm acele etme rabbim gönlüne göre versin
Amin insallah aslında esin haklı çok yıpranıyoruzAmin hepimizin insallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşim de kızıyor. Bir daha hamilelik , test, bebek konularını açmayacaksın. Konuşmak istemiyorum. Yoruldum diyor. Allah hakkımızda hayırlısını saglıkla sıhhatle versin tez zamanda.
Hayırlısı canım inşallah hayırlı haberler alırızKizlar adetime 4 gun kaldi ama ilk defa adet sancilari agrilar yok.. Hade bakam hayirlisi
Canım neden gidiyorsun ki yazıyoruz hepimiz güzel haberler alabilmek için burdayız hepsi geçti artıkJudy beni listeden sil girmeyeceğim sadece sizlerin güzel haberini okurum takip ederim .. iki kişi arasındaki olayı hepimizi etkilediniz karıştırdınız bi kaç kişi girmeye calissakta çoğu arkadaş yazmaz oldu hakkınızı helal edin çok güzel arkadaşlığımız oldu kısa sürede rabbim herkesin gönlüne göre versin ....
Ne kadar süredir istiyorsun ki çocuk canımAmin hepimizin insallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşim de kızıyor. Bir daha hamilelik , test, bebek konularını açmayacaksın. Konuşmak istemiyorum. Yoruldum diyor. Allah hakkımızda hayırlısını saglıkla sıhhatle versin tez zamanda.
Ne kadar süredir istiyorsun ki çocuk canım
Canım bazen testler negatif çıkabiliyor benim arkadaşımda hep negatif görürdü kanda pozitif çıktı bende geçenlerde yaptım negatifti kan verdim p.tesi sonuç çıkacak bakalım inşallah hepimiz hamileyizdir bu ayGeçen Mart’tan beri istiyoruz. 30 kasımda 9.haftada kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan beri bu 3 ayım.. 8mart bat ama test yaptım negatif çıktı yine.
Geçmeyen seyler var gördüğüm kadarı ile ama ben konunun bir parçası değilim olmak ta istemiyorum CnmCanım neden gidiyorsun ki yazıyoruz hepimiz güzel haberler alabilmek için burdayız hepsi geçti artık
Olmada canım biz konuşmaya devam ederiz onlar ne yaşarsa arasında artık ister konuşsunlar ister konuşmasınlar biz elimizden geleni yaptık amacımız şimdi hamile olana kadar birbirinizle dertleşmek fikir almak ayrıca liste yenilenmediği ve kimse katılmadığı sürece sadece katılanlarla devam ederizGeçmeyen seyler var gördüğüm kadarı ile ama ben konunun bir parçası değilim olmak ta istemiyorum Cnm
Aynen öyle beni ilgilendirmiyor aralarında olanlar ama bana yatsitmadiklari surece beni ilgilendirmez ama ayni şeylerden bahsediyoruz İnan bana dersimiz ayni ayni dili konuşuyoruz beraber sevinip beraber ağlıyoruz burada ve kimsenin daha fazla stresi kaldıramayacağına Emin’imOlmada canım biz konuşmaya devam ederiz onlar ne yaşarsa arasında artık ister konuşsunlar ister konuşmasınlar biz elimizden geleni yaptık amacımız şimdi hamile olana kadar birbirinizle dertleşmek fikir almak ayrıca liste yenilenmediği ve kimse katılmadığı sürece sadece katılanlarla devam ederiz
İnsallah hamilesindir Cnm doğru 1 mart adet tarihin 29 ocak ise subat 28 cekiyor 1 mart yeni tarihin ama adetin gecikmiş her halükarda test yapsanaMeraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok