Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar.benimde bat 8 mart regl olucakmışım gibi ağrılarım.bide miğdem bulanıyo az.dün akşam kusucakmışım gibi oluyodum.çok merak ediyorum.geçen ayda üşütmem vardı tedavi gördüm.inşAllah beklememize deyer

Yaa ordan ikinci çizgi göz kırpıyor ama test bozuk gibi canım. Bunu çok dikkate alma bence
Canim bidaha yaptim aksam hic bisey yoktu sabah baktim tuaf biseylsr olmus

Eklentiler

• 151997530569395215944.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
Canim bidaha yaptim aksam hic bisey yoktu sabah baktim tuaf biseylsr olmus
Eyer 10 dakika içine çizgi çıkarsa bi şeyler vardur demekdir sonradan çıkıyosa buharlaşma çizgisi.bi daha yaptığında inşAllah çıkar.10 dakika bekle ve testin düz yerde olsun lütfen

Eyer 10 dakika içine çizgi çıkarsa bi şeyler vardur demekdir sonradan çıkıyosa buharlaşma çizgisi.bi daha yaptığında inşAllah çıkar.10 dakika bekle ve testin düz yerde olsun lütfen
Cok ince gorunmez cizgi var gibiydi sanirim ya yeni hatirladim ama ben bi yere koyup bekmedim zaten bat gunum yarin bakalim ne olucak

Seni anlıyorum canım bende sabırsızla bekliyorum.inşAllah bekleyişimiz boşa çıkmaz.ama en iysi reglin geçmesini beklemek

Kızlar şöyle bi qarip olay geldi başıma.benim arkadaşım doğum yapıcakdı.bana dedi annem doğuma giderken dua etmiş şu kişinin çoçuğu olsun diye olmuş ve çoçuğu olmuyodu.arkadaşım doğuma giderken bana ve bi akrabasına dua etdi.akrabasınında 1 yıldır olmuyo bebeği ve sonraki ay hamile kaldı.sizinde doğuma gidicek arkadaşınız varsa dua etdirin belki olur

Aynen canım o bizde de çok bilindiktir Doğuma girenlerin duası kabul olur derler inşallah sende bizde hepimizde hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…